Social Icons

Παρασκευή 2 Νοεμβρίου 2018

Πρόστιμο 180.000 ευρώ σε 87χρονο από τα Φάρσαλα- «Τρελάθηκε» μόλις έμαθε τι προβλέπει ο σχετικός νόμος!


koutavia
Φώτο αρχείου

Βαρύ πρόστιμο επιβλήθηκε σε 87χρονο άνδρα από το Δίλοφο Φαρσάλων στη Λάρισα, για παράβαση του νόμου περί ζώων. Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Ελευθερία» την Τρίτη το πρωί 87χρονος χτύπησε και πέταξε στον κάδο των σκουπιδιών 6 κουτάβια.

Το απόγευμα της ίδιας ημέρας, έπειτα από καταγγελία το Α.Τ. Φαρσάλων πληροφορήθηκε για το γεγονός και έσπευσε στο σημείο με τον Φιλοζωικό Σύλλογο Φαρσάλων, όπου διαπίστωσαν ότι στον κάδο βρισκόταν 3 νεκρά κουταβάκια, 2 σοβαρά, εκ των οποίων το ένα ήταν σε κόμμα και του έγινε ευθανασία μετέπειτα και ένα κουταβάκι σε καλή κατάσταση, το οποίο και παρελήφθη από τον φιλοζωικό σύλλογο.
Ο δράστης συνελήφθη στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, ζήτησε προθεσμία ενώ ορίστηκε δικάσιμος την Παρασκευή 2 Νοεμβρίου στα Δικαστήρια της Λάρισας.

Του απαγγέλθηκαν κατηγορίες της κακοποίησης και εγκατάλειψης ζώων και του βεβαιώθηκε πρόστιμο 180.000 ευρώ (30.000 ευρώ για το κάθε ζώο). Ο 87χρονος αφέθηκε ελεύθερος μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης.

Φόλες στο κέντρο της Δράμας έριξαν ασυνείδητοι με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους τέσσερα ζωάκια. Πιο συγκεκριμένα και σύμφωνα με το ρεπορτάζ του «Πρωινού Τύπου», το βράδυ της περασμένης Παρασκευής νεκρός βρέθηκε ένας σκύλος μπροστά από την Εθνική Τράπεζα Δράμας στην οδό Λαμπριανίδη, δυο κουταβάκια και ένα γατάκι στην οδό Φιλίππου.

Όπως δήλωσε η πρόεδρος του Συλλόγου «Φίλοι των Ζώων Δράμας», Δέσποινα Μέγα, είναι πολύ πιθανό να υπάρχουν και άλλα κρούσματα τα οποία δεν έχουν ακόμη εντοπιστεί. Τα δηλητηριασμένα ζώα, βρέθηκαν από Δραμινούς πολίτες οι οποίοι έσπευσαν να το κοινοποιήσουν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, καθώς μπορεί να ελλοχεύει κίνδυνος και για άλλα δεσποζόμενα ή αδέσποτα ζώα της περιοχής.

Μάλιστα όπως ανέφερε η κα. Μέγα, τις προηγούμενες ημέρες είχε κάνει ανάρτηση ο Σύλλογος στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για τα κουταβάκια τα οποία ήταν προς υιοθεσία. Η Δέσποινα Μέγα, αναφερόμενη στο πρόσφατο περιστατικό με τις φόλες στο κέντρο της Δράμας, δήλωσε χαρακτηριστικά:

«Ντρέπομαι, γιατί δεν υπάρχει ευαισθησία. Όλοι εμείς ανήκουμε σε ένας είδος που έχει «τυφλότητα». Δίπλα μας υποφέρουν όντα και δεν μπορούμε να τα δούμε. Είναι τραγικό που φτάνουμε σε τέτοια απίστευτα σημεία».

mirmidones.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ:

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το STILIDA NEWS δεν υιοθετεί καθ' οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα.Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΧΟΛΙΩΝ

Για τους αναγνώστες

Τα αναγραφόμενα από τους αναγνώστες δεν εκφράζουν τις απόψεις του διαχειριστή του STILIDA NEWS και φέρουν οι ίδιοι την ευθύνη των όσων γράφουν. Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται. Σε περίπτωση που μας διαφύγει κάποιο από τα μηνύματα αυτά παρακαλούμε τον ή τους θιγόμενους να μας ενημερώσουν στη διεύθυνση gkordis@gmail.com για να διαγραφεί.

ΚΥΡΙΩΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Η αναδημοσίευση δε ενός άρθρου δεν συνεπάγεται και την υιοθέτηση του περιεχομένου του από το "STILIDA NEWS"






Ο διαχειριστής

Ακολουθήστε μας στο Facebook
Powered by: Internetsmash
 
 
Google Analytics Alternative