Social Icons

Τρίτη 30 Οκτωβρίου 2018

Απόστολος Γκλέτσος: «Αν πω τι λεφτά έπαιρνα στο Mega, θα με πάρουν με τις πέτρες» [βίντεο]


Απόστολος Γκλέτσος
Την δική του δήλωση για το «μαύρο» που έπεσε στο Mega έκανε ο Απόστολος Γκλέτσος.

Ο ηθοποιός που πέρασε από πολλές σειρές του MEGA, όπως από τους «Ψίθυρους Καρδιάς», τις «Αέρινες Σιωπές» και το «Τηλεμπόρα» ανέφερε on camera πως στεναχωρήθηκε πολύ που έκλεισε το κανάλι και πως κάποτε έπαιρνε πολλά λεφτά από το κανάλι.

«Στεναχωρήθηκα πάρα πολύ με το μαύρο στο Mega. Φάγαμε ψωμί. Λυπάμαι πάρα πολύ, ξέρω τα παιδιά που θα είναι τώρα στην ανεργία, οι περισσότεροι είναι φίλοι μου. Αν πω τώρα τι λεφτά έπαιρνα από την τηλεόραση, φοβάμαι ότι θα με πάρουν με τις πέτρες. Δεν μπορώ να σας πω ποσό, είναι ύβρις», είπε χαρακτηριστικά ο Απόστολος Γκλέτσος.

πηγή iefimerida
https://lamianow.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ:

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το STILIDA NEWS δεν υιοθετεί καθ' οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα.Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΧΟΛΙΩΝ

Για τους αναγνώστες

Τα αναγραφόμενα από τους αναγνώστες δεν εκφράζουν τις απόψεις του διαχειριστή του STILIDA NEWS και φέρουν οι ίδιοι την ευθύνη των όσων γράφουν. Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται. Σε περίπτωση που μας διαφύγει κάποιο από τα μηνύματα αυτά παρακαλούμε τον ή τους θιγόμενους να μας ενημερώσουν στη διεύθυνση gkordis@gmail.com για να διαγραφεί.

ΚΥΡΙΩΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Η αναδημοσίευση δε ενός άρθρου δεν συνεπάγεται και την υιοθέτηση του περιεχομένου του από το "STILIDA NEWS"






Ο διαχειριστής

Ακολουθήστε μας στο Facebook
Powered by: Internetsmash
 
 
Google Analytics Alternative