Social Icons

Δευτέρα 8 Οκτωβρίου 2018

Δελτίο τύπου του Φιλοζωικού Συλλόγου Φθιώτιδας για το ’Άνθρωποι και ζώα συγκάτοικοι στον ίδιο πλανήτη’’



Φιλοζωικός Σύλλογος Φθιώτιδας
Δελτίο τύπου του Φιλοζωικού Συλλόγου Φθιώτιδας για το ’Άνθρωποι και ζώα συγκάτοικοι στον ίδιο πλανήτη’’
8-10-2018

Ξεκίνησαν και φέτος τα Μαθήματα Φιλοζωίας από το 7ο Δημοτικό Σχολείο στο Παγκράτι Λαμίας, όπου η Έφη Γρίβα παρουσίασε το πρόγραμμα ‘’Άνθρωποι και ζώα συγκάτοικοι στον ίδιο πλανήτη’’, την Παρασκευή 5 Οκτωβρίου 2018.Το μάθημα παρακολούθησαν η 2η και 5η τάξη του σχολείου.

Μέσα από εικόνες, βίντεο, ανάλυση και συζήτηση τα παιδιά εισχώρησαν στον κόσμο των ζώων, κατανόησαν τις ανάγκες τους, είδαν με τα μάτια της ψυχής τους πως επιβιώνει ένα αδέσποτο και ένα παρατημένο σε μπαλκόνι και όπου αλλού ζώο ενώ διαπίστωσαν ότι πίσω από κάθε ένα αδέσποτο και βασανισμένο ζώο υπάρχει ένας ανεύθυνος άνθρωπος.
Φιλοζωικός Σύλλογος Φθιώτιδας

Έμαθαν τέλος με ποιο τρόπο θα διαχειριστούν τον φόβο που προξενούν τα πολλά αδέσποτα σκυλιά και τους τρόπους για να μειωθεί ο αριθμός τους.
Σε μία χώρα όπου η ευαισθησία και η ‘’ανθρωπιά’’ φαίνεται ότι χάνονται, είναι σημαντικό να εμφυσήσουμε στα παιδιά μας την συμπόνια για κάθε έμβιο ον. και να τους καταστήσουμε υπεύθυνους πολίτες.
Φιλοζωικός Σύλλογος Φθιώτιδας
Ευχαριστούμε θερμά την διεύθυνση του σχολείου και ξεχωριστά τους εκπαιδευτικούς που μας προσκάλεσαν καθώς η φιλοζωία για αυτούς αποτελεί στάση ζωής που εμπνέει τους μαθητές τους.

Το Διοικητικό Συμβούλιο
Φιλοζωικός Σύλλογος Φθιώτιδας


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ:

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το STILIDA NEWS δεν υιοθετεί καθ' οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα.Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΧΟΛΙΩΝ

Για τους αναγνώστες

Τα αναγραφόμενα από τους αναγνώστες δεν εκφράζουν τις απόψεις του διαχειριστή του STILIDA NEWS και φέρουν οι ίδιοι την ευθύνη των όσων γράφουν. Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται. Σε περίπτωση που μας διαφύγει κάποιο από τα μηνύματα αυτά παρακαλούμε τον ή τους θιγόμενους να μας ενημερώσουν στη διεύθυνση gkordis@gmail.com για να διαγραφεί.

ΚΥΡΙΩΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Η αναδημοσίευση δε ενός άρθρου δεν συνεπάγεται και την υιοθέτηση του περιεχομένου του από το "STILIDA NEWS"






Ο διαχειριστής

Ακολουθήστε μας στο Facebook
Powered by: Internetsmash
 
 
Google Analytics Alternative