Social Icons

Τετάρτη 17 Οκτωβρίου 2018

Νύχτα τρόμου στην Φθιώτιδα: Κοπάδι αγριογούρουνων πετάχτηκαν στο δρόμο


stilida
Λίγο έλειψε να δημιουργηθεί μακελειό στην έξω από τη Λαμία. Οδηγοί ήρθαν αντιμέτωποι με αγριογούρουνα στον δρόμο Λιανοκλαδίου - Λουτρών Υπάτης.
Νύχτα τρόμου για δύο οδηγούς ΙΧ που κινούνταν στην ευθεία Λιανοκλαδίου - Λουτρών Υπάτης και βρέθηκαν ταυτόχρονα αντιμέτωποι με ένα κοπάδι από αγριογούρουνα.

Το περιστατικό συνέβη την Παρασκευή 12 Οκτωβρίου στις 10:30’ το βράδυ, ωστόσο σήμερα έγινε γνωστό, καθώς πληθαίνουν οι αναφορές για τις «βόλτες» των αγριόχοιρων κατά μήκος των εθνικών και επαρχιακών οδών σε δυτική και ανατολική Φθιώτιδα.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, τα δύο οχήματα κινούνταν με αντίθετη κατεύθυνση και τη στιγμή που διασταυρωνόντουσαν μπήκε ανάμεσά τους ένα κοπάδι από αγριογούρουνα!
Από ψυχραιμία και τύχη, οι οδηγοί αντέδρασαν σωστά, καταφέρνοντας να μη μπουν στο αντίθετο ρεύμα, αλλά ούτε και να φύγουν εκτός δρόμου. Ήταν πολύ εύκολο η οποιαδήποτε παρατιμονιά να έφερνε μετωπική σύγκρουση και ακόμη πιο εύκολο να φύγουν ανεξέλεγκτα εκτός οδοστρώματος.

Τελικά ο απολογισμός εκτός από τις σοβαρές υλικές ζημιές στα δύο οχήματα ήταν και τρία νεκρά αγριογούρουνα, καθώς και κάμποσα που χτυπήθηκαν αλλά συνέχισαν την «τυφλή» βόλτα τους.
Δεν είναι η πρώτη φορά βέβαια που τα αγριογούρουνα προκαλούν ατυχήματα τόσο στη δυτική Φθιώτιδα, όσο και σε άλλες περιοχές (ειδικά στο δρόμο προς Στυλίδα και Πελασγία). Το τελευταίο τριήμερο πάντως και ειδικά το Σαββατοκύριακο, καταγράφηκαν αρκετές «βόλτες» κοπαδιών μέσα στους δρόμους προκαλώντας την ανησυχία - αν όχι τον τρόμο - των κατοίκων της περιοχής που χρησιμοποιούν συχνά το οδικό δίκτυο.

Πηγή: lamiareport

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ:

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το STILIDA NEWS δεν υιοθετεί καθ' οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα.Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΧΟΛΙΩΝ

Για τους αναγνώστες

Τα αναγραφόμενα από τους αναγνώστες δεν εκφράζουν τις απόψεις του διαχειριστή του STILIDA NEWS και φέρουν οι ίδιοι την ευθύνη των όσων γράφουν. Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται. Σε περίπτωση που μας διαφύγει κάποιο από τα μηνύματα αυτά παρακαλούμε τον ή τους θιγόμενους να μας ενημερώσουν στη διεύθυνση gkordis@gmail.com για να διαγραφεί.

ΚΥΡΙΩΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Η αναδημοσίευση δε ενός άρθρου δεν συνεπάγεται και την υιοθέτηση του περιεχομένου του από το "STILIDA NEWS"






Ο διαχειριστής

Ακολουθήστε μας στο Facebook
Powered by: Internetsmash
 
 
Google Analytics Alternative