Social Icons

Τετάρτη 24 Οκτωβρίου 2018

Η Παπακώστα λέει ότι στηρίζει Απόστολο Γκλέτσο στις Περιφερειακές εκλογές


Παπακώστα
Το νεοσυσταθέν κόμμα ΝΕΟ (Νέα Ελληνική Ορμή) ανακοίνωσε ποιους στηρίζει και δεν στηρίζει στις περιφέρειες. Πλην όμως δεν ξέρουμε ποιοι είναι αυτοί που ανήκουν στο ΝΕΟ και παρότι ως κόμμα φέρεται να θέλει να καλύψει ένα κάποιο κενό στον κεντροδεξιό χώρο, ούτε ο Ευάγγελος Αντώναρος ούτε ο Νίκος Καραχάλιος (που δεν ανήκουν πλέον στη ΝΔ) έχουν προσχωρήσει σε αυτό και ως κόμμα είναι κυριολεκτικά αγνώστου δυναμικής και υπόστασης. Απλά προ μηνών η Παπακώστα ανακοίνωσε ότι δημιούργησε κόμμα.

Εντούτοις τυπικά, αφού η Παπακώστα μπήκε στην κυβέρνηση ως επικεφαλής του κόμματος «ΝΕΟ», ουσιαστικά αυτό αποτελεί το τρίτο κόμμα της κυβέρνησης μαζί με το ΣΥΡΙΖΑ και τους ΑΝΕΛ.
Και αφού τυπικά είναι κόμμα, μπορεί και να λέει ποιους στηρίζει ακόμα και αν δεν το έχει ψηφίσει ποτέ κανείς. Δημιουργείται δηλαδή η εύλογη απορία, πώς μπορείς να εμφανίζεσαι ότι δίνεις γραμμή σε κάποιους τι να ψηφίσουν, όταν καλά καλά δεν υπάρχεις εσύ ως κόμμα, δηλαδή δεν σε έχει ψηφίσει ποτέ ούτε ένας ψηφοφόρος.

Σύμφωνα πάντως με τη διοικούσα επιτροπή του «ΝΕΟ», που δεν έχουν ανακοινωθεί τα μέλη της και κανείς δεν ξέρει ποιους διοικεί ή έστω ποιοι είναι οι διοικούντες γενικά, θα στηριχθούν οι εξής υποψήφιοι:

– στην Περιφέρεια Πελοποννήσου ο νυν περιφερειάρχης Πέτρου Τατούλη
– στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, ο δήμαρχος Στυλίδας, Απόστολος Γκλέτσος
– στον δήμο Μεσολογγίου ο πρώην βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας, Δημήτριος Σταμάτης
– στον δήμο Κατερίνης, ο νυν δήμαρχος Σάββας Χιονίδης
– στον δήμο Βέροιας, ο νομικός Αντώνιος Μαρκουλης.

presspublica.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ:

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το STILIDA NEWS δεν υιοθετεί καθ' οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα.Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΧΟΛΙΩΝ

Για τους αναγνώστες

Τα αναγραφόμενα από τους αναγνώστες δεν εκφράζουν τις απόψεις του διαχειριστή του STILIDA NEWS και φέρουν οι ίδιοι την ευθύνη των όσων γράφουν. Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται. Σε περίπτωση που μας διαφύγει κάποιο από τα μηνύματα αυτά παρακαλούμε τον ή τους θιγόμενους να μας ενημερώσουν στη διεύθυνση gkordis@gmail.com για να διαγραφεί.

ΚΥΡΙΩΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Η αναδημοσίευση δε ενός άρθρου δεν συνεπάγεται και την υιοθέτηση του περιεχομένου του από το "STILIDA NEWS"






Ο διαχειριστής

Ακολουθήστε μας στο Facebook
Powered by: Internetsmash
 
 
Google Analytics Alternative