Social Icons

Τρίτη 23 Οκτωβρίου 2018

Στυλίδα: Σοβαρό τροχαίο με μητέρα και μωρό - Μόλις βγήκαν από το μαιευτήριο(φώτο & βίντεο)


11
 Μετωπική σύγκρουση με τέσσερις τραυματίες - Ευτυχώς δεν φαίνεται να έχουν τραυματιστεί σοβαρά η μητέρα και το μωράκι της - Είχε γεννήσει το Σάββατο και πήγε ο πατέρας να τους πάρει από κλινική της Λάρισας.

Σοβαρό τροχαίο με τέσσερις τραυματίες μεταξύ των οποίων και ένα βρέφος λίγων ημερών, σημειώθηκε λίγα λεπτά μετά τις 15:30' στη παλαιά εθνική οδό μεταξύ Στυλίδας και Καραβόμυλου.

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία του LamiaReport, τα δύο αυτοκίνητα συγκρούστηκαν μετωπικά με αποτέλεσμα να τραυματιστούν σοβαρά οι οδηγοί τους και ελαφρύτερα η μητέρα και το μόλις τριων ημερών μωράκι της. Μάλιστα μόλις είχαν βγει από κλινική της Λάρισας και επέστρεφαν σπίτι τους στη Λαμία.

Πως έγινε το τροχαίο

Σύμφωνα πάντα με τα πρώτα στοιχεία και τις αρχικές μαρτυρίες, η Mercedes με οδηγό κάτοικο Καραβομύλου, κινούταν από Λαμία προς Καραβόμυλο, ενώ το μαύρο scirocco όπου επέβαινε το νεαρό ζευγάρι με το νεογέννητο βρέφος τους, ερχόταν από το αντίθετο ρεύμα, με κατεύθυνση προς Λαμία.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ στο τροχαίο εμπλέκεται και ένα φορτηγό το οποίο προπορευόταν της Mercedes. Ο οδηγός του φορτηγού προσπάθησε απότομα, τελευταία στιγμή, να στρίψει αριστερά στη διασταύρωση που υπάρχει για να μπει στη νέα εθνική οδό.  Ο οδηγός με το μαύρο scirocco έκανε ελιγμό για να αποφύγει τη σύγκρουση με το φορτηγό και βρέθηκε αντιμέτωπος με το Mercedes που ακολουθούσε, με αποτέλεσμα να συγκρουστούν μετωπικά.

Στο σημείο, που θύμιζε βομβαρδισμένο τοπίο, έσπευσαν τρία ασθενοφόρα για να μεταφέρουν τους τραυματίες αρχικά στο ΚΥ Στυλίδας και στη συνέχεια στο Νοσοκομείο Λαμίας, ενώ κλήθηκε και η Πυροσβεστική με την 7η ΕΜΑΚ.


22
Δείτε βίντεο:



lamiareport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ:

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το STILIDA NEWS δεν υιοθετεί καθ' οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα.Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΧΟΛΙΩΝ

Για τους αναγνώστες

Τα αναγραφόμενα από τους αναγνώστες δεν εκφράζουν τις απόψεις του διαχειριστή του STILIDA NEWS και φέρουν οι ίδιοι την ευθύνη των όσων γράφουν. Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται. Σε περίπτωση που μας διαφύγει κάποιο από τα μηνύματα αυτά παρακαλούμε τον ή τους θιγόμενους να μας ενημερώσουν στη διεύθυνση gkordis@gmail.com για να διαγραφεί.

ΚΥΡΙΩΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Η αναδημοσίευση δε ενός άρθρου δεν συνεπάγεται και την υιοθέτηση του περιεχομένου του από το "STILIDA NEWS"






Ο διαχειριστής

Ακολουθήστε μας στο Facebook
Powered by: Internetsmash
 
 
Google Analytics Alternative