Social Icons

Τρίτη 2 Οκτωβρίου 2018

Η Κατερίνα Μπατζελή και επίσημα υποψήφια για την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας



Κατερίνα Μπατζελή
Την Κατερίνα Μπατζελή αποφάσισε να στηρίξει το Κίνημα Αλλαγής για υποψήφια περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΚΙΝΑΛ ΣΤΕΡΕΑΣ

Το Περιφερειακό Συμβούλιο Κινήματος Αλλαγής Στερεάς Ελλάδας που συνεδρίασε σήμερα 1/10/2018 με θέμα τις επικείμενες εκλογές Β’ βαθμού Αυτοδιοίκησης κατέληξε στην ακόλουθη απόφαση:
«Αποφασίζουμε ομόφωνα την πολιτική στήριξη της Κατερίνας Μπατζελή ως επικεφαλής ευρείας αυτοδιοικητικής παράταξης που θα διεκδικήσει την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας.
Η κα Κατερίνα Μπατζελή είναι πολιτικό στέλεχος πανελλαδικής εμβέλειας, ευρύτατης αποδοχής και αναγνωρισιμότητας, με σημαντική πολιτική εμπειρία υπηρετώντας με επιτυχία σημαντικούς ρόλους στην Ευρώπη και την Ελλάδα ως Ευρωβουλευτής, βουλευτής Φθιώτιδας και Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης.

Είμαστε βέβαιοι ότι με την Παράταξή της, που θα εκφράσει ευρύτερες πολιτικές και κοινωνικές συμμαχίες, θα συνδιαμορφώσουν ένα νέο, σύγχρονο αναπτυξιακό και κοινωνικό πρόγραμμα για την Περιφέρεια, που θα εγγυάται την ολοκληρωμένη στήριξη και ανασυγκρότηση όλων των παραγωγικών και δημιουργικών δυνάμεων, την δημιουργία ίσων ευκαιριών και ιδιαίτερα της νέας γενιάς. Η ανασύνταξη των παραγωγικών δυνάμεων και η οργάνωσης των αναγκαίων συνεργειών και των συνεργασιών είναι το μεγάλο ζητούμενο για την υλοποίηση του αναπτυξιακού οράματος που θα ανοίξει ένα νέο κεφάλαιο προόδου και ευημερίας για την Στερεά Ελλάδα.


Έχουμε την απόλυτη βεβαιότητα ότι η κοινωνία της Στερεάς Ελλάδας θα αγκαλιάσει την υποψηφιότητα της κας Κατερίνας Μπατζελή και της Παράταξης στην οποία θα είναι επικεφαλής.Παράταξη ανοικτή σε όλους εκείνους που εγγυώνται και πιστεύουν στην ασφάλεια των πολιτών, στη δημιουργία, στη διαφάνεια, στη συλλογικότητα, στην εμπιστοσύνη στους θεσμούς, στις αξίες της Δημοκρατίας και της πολιτικής αυτονομίας της Περιφέρειας.»

lamianow.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ:

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το STILIDA NEWS δεν υιοθετεί καθ' οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα.Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΧΟΛΙΩΝ

Για τους αναγνώστες

Τα αναγραφόμενα από τους αναγνώστες δεν εκφράζουν τις απόψεις του διαχειριστή του STILIDA NEWS και φέρουν οι ίδιοι την ευθύνη των όσων γράφουν. Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται. Σε περίπτωση που μας διαφύγει κάποιο από τα μηνύματα αυτά παρακαλούμε τον ή τους θιγόμενους να μας ενημερώσουν στη διεύθυνση gkordis@gmail.com για να διαγραφεί.

ΚΥΡΙΩΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Η αναδημοσίευση δε ενός άρθρου δεν συνεπάγεται και την υιοθέτηση του περιεχομένου του από το "STILIDA NEWS"






Ο διαχειριστής

Ακολουθήστε μας στο Facebook
Powered by: Internetsmash
 
 
Google Analytics Alternative