Social Icons

Δευτέρα 1 Οκτωβρίου 2018

Εργατικό Κέντρο Λαμίας - Παράσταση διαμαρτυρίας στην ΔΕΗ


εργατικό

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Σύμφωνα με καταγγελίες εργαζομένων, ανέργων και συνταξιούχων στο Εργατικό Κέντρο Λαμίας η ΔΕΗ, τρομοκρατεί εργατικές και λαϊκές οικογένειες που χρωστούν και δεν μπορούν αν πληρώσουν τους λογαριασμούς τους, λόγω της ανεργίας και της δραστικής μείωσης του εισοδήματος τους.

Με τις ευλογίες της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, αποστέλλει καθημερινά σε εργατικές- λαϊκές οικογένειες, τρομοκρατικά ειδοποιητήρια ότι αν δεν πληρώσουν το 30% της οφειλής άμεσα και να μπουν σε ρύθμιση που συνήθως δεν μπορεί να πληρωθεί λόγω της υψηλής δόσης, θα τους κάνει διακοπή ηλεκτροδότησης και θα προσφύγει και σε ένδικα μέσα.

Άλλη μια απόδειξη, ότι η έξοδος από τα μνημόνια που διατυμπανίζει η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, δεν σημαίνει για τους εργαζόμενους, τους ανέργους και τους συνταξιούχους το τέλος των βασάνων που μας φόρτωσαν οι αντιλαϊκές πολιτικές της σημερινής και των προηγούμενων κυβερνήσεων.

Η ανηλεής επίθεση της ΔΕΗ, με τις ευλογίες της κυβέρνησης, δεν εξαιρεί, ούτε τους ανέργους, ούτε και σοβαρά ασθενείς, ακόμη και σε εκείνους οι οποίοι έχουν ενταχθεί στο κοινωνικό τιμολόγιο, πετώντας τους εκτός σε πολλές περιπτώσεις.

Το Εργατικό Κέντρο Λαμίας, αξιώνει από την ΔΕΗ και την κυβέρνηση, να σταματήσουν τώρα αυτή την ανηλεή επίθεση στους άνεργους, ασθενείς, άπορους, απλήρωτους, χαμηλόμισθους και χαμηλοσυνταξιούχους, αυτοαπασχολούμενους με προβλήματα και να μην γίνεται καμία διακοπή ρεύματος στις περιπτώσεις αυτές. Να γίνει διαγραφή των συσσωρευμένων χρεών των νοικοκυριών ανέργων, απόρων, χαμηλόμισθων, χαμηλοσυνταξιούχων και να υπάρχουν ευνοϊκές ρυθμίσεις, χωρίς να απαιτείται προκαταβολή.

Καλεί τους εργαζόμενους, ανέργους, συνταξιούχους, να απευθύνονται στα σωματεία τους και στο Εργατικό Κέντρο Λαμίας και με αγωνιστικό τρόπο να διεκδικήσουμε τα παραπάνω αιτήματα, καθώς και τη μείωση των τιμών της λαϊκής κατανάλωσης ηλεκτρικού ρεύματος, να ανατρέψουμε τα αντιλαϊκά μέτρα και τις πολιτικές και να διεκδικήσουμε η Ενέργεια να αποτελεί λαϊκή περιουσία.

Στο πλαίσιο αυτό το Εργατικό Κέντρο Λαμίας πραγματοποιεί σήμερα Δευτέρα 1 Οκτωβρίου 2018, στις 09.00 το πρωί, παράσταση διαμαρτυρία στα γραφεία της ΔΕΗ (που βρίσκονται στην είσοδο της Λαμίας απέναντι από την έκθεση και στην συνέχεια στην περιφερειακή Δ/νση στην Πατρόκλου).

Η Διοίκηση

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ:

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το STILIDA NEWS δεν υιοθετεί καθ' οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα.Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΧΟΛΙΩΝ

Για τους αναγνώστες

Τα αναγραφόμενα από τους αναγνώστες δεν εκφράζουν τις απόψεις του διαχειριστή του STILIDA NEWS και φέρουν οι ίδιοι την ευθύνη των όσων γράφουν. Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται. Σε περίπτωση που μας διαφύγει κάποιο από τα μηνύματα αυτά παρακαλούμε τον ή τους θιγόμενους να μας ενημερώσουν στη διεύθυνση gkordis@gmail.com για να διαγραφεί.

ΚΥΡΙΩΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Η αναδημοσίευση δε ενός άρθρου δεν συνεπάγεται και την υιοθέτηση του περιεχομένου του από το "STILIDA NEWS"






Ο διαχειριστής

Ακολουθήστε μας στο Facebook
Powered by: Internetsmash
 
 
Google Analytics Alternative