Social Icons

Πέμπτη 11 Οκτωβρίου 2018

Συνελήφθησαν δύο (2) αλλοδαποί στη Στυλίδα για διάπραξη σωρείας κλοπών


1
Συνελήφθησαν δύο (2) αλλοδαποί στη Στυλίδα, για διάπραξη σωρείας κλοπών από καταστήματα super market, σε περιοχές της Λαμίας, Στυλίδας και Καμένων Βούρλων Φθιώτιδας. 
Εξιχνιάσθηκαν συνολικά δεκατέσσερις (14) περιπτώσεις 
Κατασχέθηκαν προϊόντα κλοπών και Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο

Συνελήφθησαν, χθες (10-10-2018) το πρωί στη Στυλίδα, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Στυλίδας, δύο (2) αλλοδαποί και συγκεκριμένα μία 26χρονη και ένας 30χρονος, κατηγορούμενοι για διάπραξη διακεκριμένων περιπτώσεων κλοπών, κατά συναυτουργία.

Ειδικότερα, η 26χρονη κατελήφθη να έχει αφαιρέσει διάφορα εμπορεύματα από κατάστημα super market στη Στυλίδα, ενώ ο 30χρονος συνεργός της την ανέμενε εντός Ι.Χ.Ε. αυτοκινήτου, με σκοπό την άμεση διαφυγή τους.
Στο πλαίσιο της ενδελεχούς έρευνας, προέκυψε ότι οι δύο συλληφθέντες, το χρονικό διάστημα από 24-09 έως και 10-10-2018, ενέχονται στην διάπραξη συνολικά δεκατεσσάρων (14) κλοπών, από καταστήματα super market περιοχών της Λαμίας (8), Στυλίδας (3) και Καμένων Βούρλων (3) Φθιώτιδας.
Η λεία που αποκόμισαν περιλαμβάνει διάφορα εμπορεύματα, τα οποία απέκρυπταν σε υφασμάτινα σακίδια που έφεραν μαζί τους, ενώ η συνολική τους αξία ανέρχεται περίπου στις (2.500) ευρώ.
Σε νομότυπες έρευνες που διενεργήθηκαν στο ανωτέρω Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, καθώς και σε οικία των συλληφθέντων, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν πληθώρα κλεμμένων εμπορευμάτων, τα οποία αποδόθηκαν σε νόμιμο εκπρόσωπο των καταστημάτων.
Επιπλέον, κατασχέθηκαν το χρηματικό ποσό των (456,60) ευρώ, καθώς και το προαναφερόμενο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, ως μέσο διευκόλυνσης για τη διάπραξη των κλοπών.

Την προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Στυλίδας, ενώ οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Λαμίας.

fonografos.net

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ:

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το STILIDA NEWS δεν υιοθετεί καθ' οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα.Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΧΟΛΙΩΝ

Για τους αναγνώστες

Τα αναγραφόμενα από τους αναγνώστες δεν εκφράζουν τις απόψεις του διαχειριστή του STILIDA NEWS και φέρουν οι ίδιοι την ευθύνη των όσων γράφουν. Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται. Σε περίπτωση που μας διαφύγει κάποιο από τα μηνύματα αυτά παρακαλούμε τον ή τους θιγόμενους να μας ενημερώσουν στη διεύθυνση gkordis@gmail.com για να διαγραφεί.

ΚΥΡΙΩΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Η αναδημοσίευση δε ενός άρθρου δεν συνεπάγεται και την υιοθέτηση του περιεχομένου του από το "STILIDA NEWS"






Ο διαχειριστής

Ακολουθήστε μας στο Facebook
Powered by: Internetsmash
 
 
Google Analytics Alternative