Social Icons

Δευτέρα 22 Οκτωβρίου 2018

Άξιζε τη νίκη η Στυλίδα, έμεινε στο 0-0 με την Ιτέα


Α.Ο Στυλίδας, Αστέρας Ιτέας,
Μεγάλη ευκαιρία έχασε σήμερα η ομάδα της Στυλίδας να πετύχει τη δεύτερή της νίκη στο πρωτάθλημα της Γ’  Εθνικής και να πάρει βαθιά βαθμολογική ανάσα.

Το συγκρότημα του Κώστα Αλεξίου κυριάρχησε στον αγωνιστικό χώρο, ειδικά στο β΄ ημίχρονο,  δημιούργησε ευκαιρίες, είχε και δοκάρι, τελικά όμως έμεινε στο 0-0 κόντρα στον Αστέρα Ιτέας του Κώστα Λίβα που φάνηκε άτολμο και δεν ικανοποίησε με αυτό που έδειξε μέσα στο γήπεδο.

Γενικά έγινε ένα νευρικό και άτεχνο ματς με πολλά φάουλ, διακοπές και δυνατό άνεμο, στοιχεία που δεν επέτρεψαν στους 250 περίπου θεατές να δουν καλό ποδόσφαιρο.

Α.Ο Στυλίδας, Αστέρας Ιτέας,

Α.Ο Στυλίδας, Αστέρας Ιτέας,

Α.Ο Στυλίδας, Αστέρας Ιτέας,
Οι γηπεδούχοι με ανεβασμένο ηθικό μετά το διπλό στους Σοφάδες, ήταν από την αρχή πιο δραστήριοι κι έδειξαν να θέλουν περισσότερο τη νίκη, την οποία πέρα από την ατυχία θα μπορούσαν να την κατάφερναν αν ήταν πιο ομαδικοί στην επίθεση. Η ομάδα της Ιτέας παρουσιάστηκε κατώτερη του αναμενομένου. Στο α’ ημίχρονο πάλεψε το ματς, είχε 1-2 αξιόλογες στιγμές, αλλά στην επανάληψη παραδόθηκε στην ανούσια ανωτερότητα της Στυλίδας. Είναι χαρακτηριστικό το γεγονός ότι ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων Θανάσης Μήτσου έβλεπε το παιχνίδι σχεδόν σαν θεατής!

Στο 91’ χάθηκε η μεγαλύτερη ευκαιρία των γηπεδούχων να πάρουν το τρίποντο όταν το μακρινό φάουλ του Βαρυπάτη αποκρούστηκε από το δοκάρι του Χάμου.

Το τελικό 0-0 σίγουρα αφήνει ικανοποιημένο τον Αστέρα ο οποίος πήρε έναν εκτός έδρας πόντο χωρίς να τον αξίζει και αφήνει πικρή γεύση στη Στυλίδα που έφτασε στην πηγή αλλά δεν δροσίστηκε.

Διαιτησία: Μπεκιάρης (Στεφανής-Παπαλίτσας) Καρδίτσας

Κίτρινες: Τέγος, Ζωγράφος, Κ. Κουφιώτης – Αλεξίου, Πρέντι, Σεΐτι, Κοντογεώργος, Γκούρα

ΣΤΥΛΙΔΑ (Κώστας Αλεξίου): Μήτσου, Τέγος, Στυλιανός, Ζωγράφος, Α. Κουφιώτης, Μπουσάι (90’ Κολντρέου), Καραλής, Κ. Κουφιώτης. Λέντας, Α. Βαρυπάτης, Μανιάς (83’ Ξεζώνοτος)

ΑΣΤΕΡΑΣ ΙΤΕΑΣ (Κώστας Λίβας): Χάμος, Ρέλλας, Αντωνόπουλος, Μελίσσης, Ηλιάδης, Κουτσούμπας, Γεωργουσόπουλος (60’ Νικολόπουλος), Μαλισσόβας (77’ Γκούρα), Αλεξίου (83’ Κακκάβας), Πρέντι (70’ Κοντογεώργος), Σεΐτι

Α.Ο Στυλίδας, Αστέρας Ιτέας,
Α.Ο Στυλίδας, Αστέρας Ιτέας,
Α.Ο Στυλίδας, Αστέρας Ιτέας,
Α.Ο Στυλίδας, Αστέρας Ιτέας,
Α.Ο Στυλίδας, Αστέρας Ιτέας,
Α.Ο Στυλίδας, Αστέρας Ιτέας,
Α.Ο Στυλίδας, Αστέρας Ιτέας,
Α.Ο Στυλίδας, Αστέρας Ιτέας,
Τον αγώνα παρακολούθησε και ο Βουλευτής Φθιώτιδας της Νέας Δημοκρατίας, κ. Χρήστος Σταϊκούρας, καθώς και ο κ. Γιάννης Καλαντζής στέλεχος του "Κινήματος Αλλαγής".

Το φιλμ της 4ης αγωνιστικής 

ΑΛΜΥΡΟΣ – ΣΕΛΛΑΝΑ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ…2-1
(Στουρνάρας 24’ πεν., Τσιώλης 83’ – Κοντός 46’)

ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ-ΑΠΟΛΛΩΝ ΜΑΚΡΥΧΩΡΙΟΥ…1-0
(Κέρι 85’)

ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΝΕΟΚΑΙΣΑΡΕΙΑΣ – ΟΙΚΟΝΟΜΟΣ ΤΣΑΡΙΤΣΑΝΗΣ…1-1
(Παγωνίδης 80’ – Κατσαμάγκας 33’)

ΣΤΥΛΙΔΑ – ΑΣΤΕΡΑΣ ΙΤΕΑΣ…0-0

ΦΩΚΙΚΟΣ ΑΜΦΙΣΣΑΣ – ΜΕΤΕΩΡΑ ΚΑΛΑΜΠΑΚΑΣ…0-2
(Ιωαννίδης 48’, Συράκος 55’)

ΘΗΣΕΑΣ ΑΓΡΙΑΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ…0-2
(Φλίγκος 53’, Σερτζίνιο 56’)

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ-ΠΙΕΡΙΚΟΣ…0-2
(Σεχολάρι 30’, Κυπαρίσσης 77’)

Περισσότερες φωτογραφίες από τον αγώνα ΕΔΩ

Αναδημοσίευση περιγραφής από  efthia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ:

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το STILIDA NEWS δεν υιοθετεί καθ' οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα.Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΧΟΛΙΩΝ

Για τους αναγνώστες

Τα αναγραφόμενα από τους αναγνώστες δεν εκφράζουν τις απόψεις του διαχειριστή του STILIDA NEWS και φέρουν οι ίδιοι την ευθύνη των όσων γράφουν. Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται. Σε περίπτωση που μας διαφύγει κάποιο από τα μηνύματα αυτά παρακαλούμε τον ή τους θιγόμενους να μας ενημερώσουν στη διεύθυνση gkordis@gmail.com για να διαγραφεί.

ΚΥΡΙΩΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Η αναδημοσίευση δε ενός άρθρου δεν συνεπάγεται και την υιοθέτηση του περιεχομένου του από το "STILIDA NEWS"






Ο διαχειριστής

Ακολουθήστε μας στο Facebook
Powered by: Internetsmash
 
 
Google Analytics Alternative