Social Icons

Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου 2018

Συνελήφθη ο κοσμηματοπώλης της Ομόνοιας -Το βίντεο-ντοκουμέντο της απόπειρας ληστείας [video]


1
Υπενθυμίζεται πως χθες (21/9) σημειώθηκε απόπειρα ληστείας στην οδό Γλάδστωνος, στην Ομόνοια.

Ο δράστης επιχείρησε να εισβάλει και να κλέψει το κατάστημα εν τη απουσία του ιδιοκτήτη ωστόσο σε φανερή κατάσταση σύγχυσης επιχείρησε να διαφύγει, χτυπώντας το τζάμι με έναν πυροσβεστήρα και στη συνέχεια διαπέρασε την βιτρίνα του καταστήματος.

Όταν κατάφερε να διαρρήξει την βιτρίνα, αιμόφυρτος και εγκλωβισμένος, δέχθηκε μια σειρά από κλωτσιές από δύο άνδρες (ο ένας φέρεται να είναι ο ιδιοκτήτης) και δεν βρισκόταν σε μια κατάσταση ικανή να αντιδράσει. Στη συνέχεια και ενώ το λιτσάρισμα ήταν σε εξέλιξη, παρενέβη ένας τρίτος άνδρας καθώς και άνθρωποι στον περίγυρο και ζήτησαν από τους άνδρες να σταματήσουν και να φωνάξουν την αστυνομία.

Στη συνέχεια ο άνδρας συνελήφθη και οδηγήθηκε φρουρούμενος στο νοσοκομείο.Ο άνδρας διαπιστώθηκε κατά την μεταφορά του στο νοσοκομείο ότι είχε χάσει τη ζωή του.

Ο ιατροδικαστής που θα διενεργήσει τη νεκροψία - νεκροτομή αναμένεται να διαπιστώσει τα αίτια του θανάτου, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες, ο νεκρός ληστής ήταν άτομο εξαρτημένο απο ναρκωτικές ουσίες.

Σύμφωνα με  τις τελευταίες πληροφορίες ο επιχειρηματίας έχει μεταφερθεί ήδη στον εισαγγελέα ο οποίος αναμένεται να του απαγγείλει την κατηγορία της βαριάς σκοπούμενης σωματικής βλάβης που είναι σε βαθμό κακουργήματος.



alfavita.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ:

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το STILIDA NEWS δεν υιοθετεί καθ' οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα.Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΧΟΛΙΩΝ

Για τους αναγνώστες

Τα αναγραφόμενα από τους αναγνώστες δεν εκφράζουν τις απόψεις του διαχειριστή του STILIDA NEWS και φέρουν οι ίδιοι την ευθύνη των όσων γράφουν. Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται. Σε περίπτωση που μας διαφύγει κάποιο από τα μηνύματα αυτά παρακαλούμε τον ή τους θιγόμενους να μας ενημερώσουν στη διεύθυνση gkordis@gmail.com για να διαγραφεί.

ΚΥΡΙΩΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Η αναδημοσίευση δε ενός άρθρου δεν συνεπάγεται και την υιοθέτηση του περιεχομένου του από το "STILIDA NEWS"






Ο διαχειριστής

Ακολουθήστε μας στο Facebook
Powered by: Internetsmash
 
 
Google Analytics Alternative