Social Icons

Τετάρτη 5 Σεπτεμβρίου 2018

Πλοίο προσάραξε σε αβαθή στα Κανατάδικα Εύβοιας - Ξεκίνησε διαδικασία αποκόλλησης (VIDEO)


ploio
Τετάρτη 5 Σεπτεμβρίου 2018.Στα Κανατάδικα προσάραξε πλοίο με σημαία Παναμά χθες το βράδυ στις 11:00 η ώρα. Ο Λιμενάρχης Σωτήρης Δανίκας  μας έδωσε πληροφορίες σχετικά με αυτό το περιστατικό.

Τι έχει γίνει με το πλοίο, έχασε  το δρόμο του;
Το πλοίο βρέθηκε εκτός πορείας. Η πορεία του ήταν από το λιμάνι της Αμαλιάπολης Μαγνησίας προς την Κωνσταντινούπολη. Εμείς ενημερωθήκαμε χθες το βράδυ (4 Σεπτεμβρίου 2018)  στις 11:10 μ.μ. ότι έχει προσαράξει  πλοίο, στο σημείο που βλέπετε στα Κανατάδικα. Άμεσα επιληφθήκαμε του περιστατικού ενημερώσαμε με τους αρμόδιους φορείς, την ηγεσία μας και με τις οδηγίες που εδόθησαν, ξεκίνησαν όλα όσα προβλέπονται για τέτοια περιστατικά. Ρωτήσαμε το πλήρωμα, δεν υπήρξε τραυματισμός.

Ποιος είναι ο αριθμός του πληρώματος;

14 μέλη πληρώματος, 8 εθνικότητας Αζερμπαϊτζάν 4 του Ουκρανίας και δύο Τούρκοι. Ο πλοίαρχος είναι εθνικότητας Αζερμπαϊτζάν και δεν υπάρχει πρόβλημα στην υγεία τους, δεν θέλησαν κάτι . Δεν υπάρχει ρύπανση. Ήταν τυχεροί γιατί η περιοχή είναι αμμώδης και δεν υπήρξε πρόβλημα στο πλοίο. Σήμερα βρισκόμαστε στην διαδικασία αποκόλλησης του πλοίου.

Τι ώρα προβλέπεται να γίνει η αποκόλληση του πλοίου;

Θα εξαρτηθεί από τα ρυμουλκά και τις καιρικές συνθήκες.

Οι καιρικές συνθήκες είναι ευνοϊκές για κάτι τέτοιο;

Αυτή τη στιγμή θα έλεγα ναι όμως περιμένουμε τα τα ρυμουλκά γιατί εμείς ρυμουλκά δεν έχουμε στην περιοχή και έρχονται από τον Βόλο και από τον Πειραιά.

Πόσα ρυμουλκά περιμένουμε ;

Περιμένουμε δύο, το ένα είναι ήδη εδώ και περιμένουμε ένα δεύτερο.

Έχετε μιλήσει με τον καπετάνιο τι σας είπε; Τι έγινε; έχασε το δρόμο;

Αυτά επειδή είναι σε  διαδικασία προανάκρισης θα παρακαλέσω να μην σχολιαστούν.

Πάρη Ντελκή

palmosev.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ:

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το STILIDA NEWS δεν υιοθετεί καθ' οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα.Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΧΟΛΙΩΝ

Για τους αναγνώστες

Τα αναγραφόμενα από τους αναγνώστες δεν εκφράζουν τις απόψεις του διαχειριστή του STILIDA NEWS και φέρουν οι ίδιοι την ευθύνη των όσων γράφουν. Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται. Σε περίπτωση που μας διαφύγει κάποιο από τα μηνύματα αυτά παρακαλούμε τον ή τους θιγόμενους να μας ενημερώσουν στη διεύθυνση gkordis@gmail.com για να διαγραφεί.

ΚΥΡΙΩΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Η αναδημοσίευση δε ενός άρθρου δεν συνεπάγεται και την υιοθέτηση του περιεχομένου του από το "STILIDA NEWS"






Ο διαχειριστής

Ακολουθήστε μας στο Facebook
Powered by: Internetsmash
 
 
Google Analytics Alternative