Social Icons

Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου 2018

Νεκροθάφτες


Νεκροθάφτες
Κυβέρνηση και ΝΔ ξανάστησαν τον ίδιο κακόγουστο καβγά για το Ασφαλιστικό, με αφορμή την πρόσφατη τηλεοπτική συνέντευξη του Κυρ. Μητσοτάκη. Από τη μια, η ΝΔ εμφανίζεται όψιμα ως ο «σωτήρας» των συντάξεων, προβάλλοντας ανοιχτά και προκλητικά το σύστημα των «τριών πυλώνων», δηλαδή την απροκάλυπτη ιδιωτικοποίηση των συντάξεων.
Από την άλλη, η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ, αξιοποιώντας τις βολικές πάσες της αξιωματικής αντιπολίτευσης, υποδύεται τον «προστάτη» της Κοινωνικής Ασφάλισης από τις ορέξεις του «νεοφιλελευθερισμού», όταν με το νόμο 4387/2016 μετέτρεψε το δημόσιο ασφαλιστικό σύστημα σε πτωχοκομείο, δημιούργησε ευνοϊκότερες συνθήκες για την προώθηση της ιδιωτικοποίησης και του συστήματος των «τριών πυλώνων», για το οποίο δήθεν εξανίσταται.

Και οι δύο κοροϊδεύουν ασύστολα τους συνταξιούχους, όχι μόνο επειδή τους μετέτρεψαν σε «σάκο του μποξ» για οχτώ ολόκληρα χρόνια, εναλλάξ από τη θέση της κυβέρνησης, λεηλατώντας χωρίς αιδώ τις συντάξεις, αλλά και επειδή αμφότεροι, δεσμευμένοι στο «δημοσιονομικό μονοπάτι» των μνημονίων, στις κατευθύνσεις της Ε.Ε και του κεφαλαίου για απεμπλοκή του κράτους και της εργοδοσίας από την Κοινωνική Ασφάλιση, έχουν αναδειχθεί σε νεκροθάφτες της Ασφάλισης. Τώρα, στήνοντας ξανά κάλπικες διαχωριστικές γραμμές, ξαναγυρνάνε στον τόπο του εγκλήματος, με μόνο στόχο να κοροϊδέψουν και να παγιδεύσουν ακόμα μία φορά ασφαλισμένους και συνταξιούχους.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ:

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το STILIDA NEWS δεν υιοθετεί καθ' οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα.Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΧΟΛΙΩΝ

Για τους αναγνώστες

Τα αναγραφόμενα από τους αναγνώστες δεν εκφράζουν τις απόψεις του διαχειριστή του STILIDA NEWS και φέρουν οι ίδιοι την ευθύνη των όσων γράφουν. Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται. Σε περίπτωση που μας διαφύγει κάποιο από τα μηνύματα αυτά παρακαλούμε τον ή τους θιγόμενους να μας ενημερώσουν στη διεύθυνση gkordis@gmail.com για να διαγραφεί.

ΚΥΡΙΩΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Η αναδημοσίευση δε ενός άρθρου δεν συνεπάγεται και την υιοθέτηση του περιεχομένου του από το "STILIDA NEWS"






Ο διαχειριστής

Ακολουθήστε μας στο Facebook
Powered by: Internetsmash
 
 
Google Analytics Alternative