Social Icons

Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου 2018

Επικοινωνία του Γ.Γ της Κ.Ε του ΚΚΕ με τον περιφερειάρχη Στερεάς για τις καταστροφικές πλημμύρες σε Εύβοια και Φθιώτιδα


Δημήτρης Κουτσούμπας, Κώστας Μπακογιάννης
Ο Γ.Γ. της Κ.Ε του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας επικοινώνησε την Κυριακή το πρωί, με τον περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας Κώστα Μπακογιάννη, καθώς και με εκπροσώπους του δημάρχου και του δημοτικού συμβουλίου Λοκρών, προκειμένου να ενημερωθεί για την κατάσταση στους Νομούς Φθιώτιδας και Ευβοίας και ιδιαίτερα για τις καταστροφές στις περιοχές Θεολόγο και γενικότερα στο Δήμο Λοκρών Φθιώτιδας και στο Μαντούδι και ευρύτερα στο Δήμο Μαντουδίου-Λίμνης Ευβοίας, όπου υπάρχουν και αγνοούμενοι.

Ο Δημήτρης Κουτσούμπας τόνισε την ανάγκη να παρθούν όλα τα αναγκαία μέτρα για την προστασία των κατοίκων και την άμεση αποκατάσταση των καταστροφών, που υπέστησαν οι παραπάνω περιοχές, όπως επίσης και να προβλεφθεί οικονομική ενίσχυση των πληγέντων για αποκατάσταση των ζημιών. Ο περιφερειάρχης ενημέρωσε ότι θα ανακηρυχθούν οι περιοχές αυτές σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης.

Επίσης, από το πρωί κλιμάκια στελεχών του ΚΚΕ από την Επιτροπή Περιοχής Στερεάς, τις Τομεακές Επιτροπές Φθιώτιδας και Εύβοιας, περιφερειακοί και δημοτικοί σύμβουλοι του ΚΚΕ των περιοχών αυτών βρίσκονται κοντά στους πληγέντες.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ:

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το STILIDA NEWS δεν υιοθετεί καθ' οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα.Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΧΟΛΙΩΝ

Για τους αναγνώστες

Τα αναγραφόμενα από τους αναγνώστες δεν εκφράζουν τις απόψεις του διαχειριστή του STILIDA NEWS και φέρουν οι ίδιοι την ευθύνη των όσων γράφουν. Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται. Σε περίπτωση που μας διαφύγει κάποιο από τα μηνύματα αυτά παρακαλούμε τον ή τους θιγόμενους να μας ενημερώσουν στη διεύθυνση gkordis@gmail.com για να διαγραφεί.

ΚΥΡΙΩΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Η αναδημοσίευση δε ενός άρθρου δεν συνεπάγεται και την υιοθέτηση του περιεχομένου του από το "STILIDA NEWS"






Ο διαχειριστής

Ακολουθήστε μας στο Facebook
Powered by: Internetsmash
 
 
Google Analytics Alternative