Social Icons

Πέμπτη 6 Σεπτεμβρίου 2018

ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΝΟΧΛΟΥΝ ΔΕΝ ΕΝΟΧΛΟΥΝΤΑΙ (ΑΣΥΝΕΙΔΗΤΟΙ)



Από τον συμπολίτη μας κ. Μπαρούτη Θανάση λάβαμε την παρακάτω επιστολή και δημοσιεύουμε.

mparoutis
"Τέτοιο φαινόμενο να πιστεύουν κάποιοι ότι οι άνθρωποι μιας πόλης είμαστε πρόβατα ΣΤΟ ΜΑΝΤΡΙ ΤΟΥΣ.. για να μας γαβγίζουν οι σκύλοι τους νύχτα μέρα δεν υπάρχει και ο ύπνος μας να γίνεται εφιάλτης μόνον από ανθρώπους χωρίς συνείδηση μπορεί να συμβαίνει και πραγματικά δεν είναι λίγοι .. Δεν έχει να κάνει με την μόρφωση, αλλά με την κοινωνική μόρφωση την οποία δεν έχουν ούτε πρόκειται να αποκτήσουν ..Πρέπει λοιπόν να τους επιβληθεί.. Ο ΝΟΜΟΣ ΚΑΙ Η ΤΑΞΗ !! Ο αυταρχισμός τους δεν περιγράφεται.. Δεν είναι δυνατόν τέτοια ΩΡΑ ΜΕΣΑΝΥΧΤΑ .. κάποιοι άνθρωποι να είμαστε στο πόδι για χάρη τους μέχρι οι σκύλοι τους να σταματήσουν τον διαγωνισμό γαβγίσματος αφού κουραστούν ..
Οι πραγματικοί ΖΩΟΦΙΛΟΙ !! ΕΚΠΑΙΔΕΥΟΥΝ ΤΟΥΣ ΣΚΥΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΝΑ ΜΗΝ ΓΑΥΓΙΖΟΥΝ !! ΑΛΛΑ ΜΟΝΟΝ ΟΤΑΝ ΠΡΕΠΕΙ !! Αλλά και να τους φροντίζουν, αν δεν μπορούν να τους επιβληθεί Ο ΝΟΜΟΣ αρκετά με αυτούς .. Τέτοια ώρα να είμαστε άγρυπνοι γιατί έτσι τους ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ .. Ξέρω θα επικαλεστούν διάφορες υπεκφυγές .. Πως φοβούνται για την ζωή τους. κλπ!!
ΟΧΙ εδώ μιλάμε για βραδιές αγρυπνίας από τα ΗΛΙΘΙΑ ΓΑΥΓΙΣΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ..Χωρίς λόγο έτσι γιατί πέρασε μια γάτα και ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΒΓΗΚΑΝ ΒΟΛΤΑ ..ΚΑΙ ΓΙΑ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΜΟ ΓΑΥΓΙΣΜΑΤΟΣ ..Να υπάρξει ένα τέλος σε αυτά ... Και οι ζωοφιλικές ενώσεις να βρουν λύσεις ... ΜΠΟΡΟΥΝ ??
ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΝΟΧΛΟΥΝ ΔΕΝ ΕΝΟΧΛΟΥΝΤΑΙ ..ΕΙΝΑΙ ΤΕΤΟΙΟ ΤΟ ΕΙΔΟΣ...ΑΣΥΝΕΙΔΗΤΟΙ" ...

ΘΑΝ.. ΜΠΑΡΟΥΤΗΣ ..

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ:

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το STILIDA NEWS δεν υιοθετεί καθ' οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα.Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΧΟΛΙΩΝ

Για τους αναγνώστες

Τα αναγραφόμενα από τους αναγνώστες δεν εκφράζουν τις απόψεις του διαχειριστή του STILIDA NEWS και φέρουν οι ίδιοι την ευθύνη των όσων γράφουν. Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται. Σε περίπτωση που μας διαφύγει κάποιο από τα μηνύματα αυτά παρακαλούμε τον ή τους θιγόμενους να μας ενημερώσουν στη διεύθυνση gkordis@gmail.com για να διαγραφεί.

ΚΥΡΙΩΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Η αναδημοσίευση δε ενός άρθρου δεν συνεπάγεται και την υιοθέτηση του περιεχομένου του από το "STILIDA NEWS"






Ο διαχειριστής

Ακολουθήστε μας στο Facebook
Powered by: Internetsmash
 
 
Google Analytics Alternative