Social Icons

Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου 2018

Πάνω σε κοπάδι από αγριογούρουνα έπεσε τρένο…


αγριογούρουνα
Ακινητοποιήθηκε η αμαξοστοιχία – Δίωρη ταλαιπωρία των επιβατών που έμειναν μέσα στο σκοτάδι και το κρύο περιμένοντας λεωφορείο. Μέχρι τώρα έχουν σημειωθεί δεκάδες τροχαία με πρωταγωνιστές τα κοπάδια αγριόχοιρων που γυρίζουν ανεξέλεγκτα σε εθνικούς και επαρχιακούς δρόμους σε όλη σχεδόν τη χώρα.

Τα ξημερώματα του Σαββάτου (29/9) όμως τα συγκεκριμένα θηλαστικά, έπεσαν σε τρένο της προαστιακής γραμμής Λάρισας – Βόλου.
Συγκεκριμένα το πρώτο τρένο της γραμμής που αναχωρεί 04:37’ από Λάρισα έπεσε τα ξημερώματα στο ύψος του Βελεστίνου πάνω σε κοπάδι αγριογούρουνων.

Οι επιβάτες συγκλονίστηκαν από ένα γερό τράνταγμα, με το τρένο να ακινητοποιείται και τα φώτα να πέφτουν! Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, χρειάστηκε αρκετή ώρα για να επιστρατευθεί λεωφορείο που μετέφερε τους επιβάτες στο Βόλο τελικά με δύο ώρες καθυστέρηση.
Ομοίως το επόμενο δρομολόγιο ξεκίνησε με τρεις ώρες καθυστέρηση, καθώς αναβλήθηκε το ενδιάμεσο, εωσότου απομακρυνθούν τα νεκρά ζώα κι αποκατασταθεί η γραμμή. Κανονικά και πάλι εκτελέσθηκε το δρομολόγιο των 11:30’ από Λάρισα.

lamiareport.gr, www.onlarissa.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ:

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το STILIDA NEWS δεν υιοθετεί καθ' οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα.Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΧΟΛΙΩΝ

Για τους αναγνώστες

Τα αναγραφόμενα από τους αναγνώστες δεν εκφράζουν τις απόψεις του διαχειριστή του STILIDA NEWS και φέρουν οι ίδιοι την ευθύνη των όσων γράφουν. Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται. Σε περίπτωση που μας διαφύγει κάποιο από τα μηνύματα αυτά παρακαλούμε τον ή τους θιγόμενους να μας ενημερώσουν στη διεύθυνση gkordis@gmail.com για να διαγραφεί.

ΚΥΡΙΩΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Η αναδημοσίευση δε ενός άρθρου δεν συνεπάγεται και την υιοθέτηση του περιεχομένου του από το "STILIDA NEWS"






Ο διαχειριστής

Ακολουθήστε μας στο Facebook
Powered by: Internetsmash
 
 
Google Analytics Alternative