Social Icons

Κυριακή 9 Σεπτεμβρίου 2018

Έτσι έχασαν την ζωή τους οι δύο νέοι στην Μανωλάδα!


troxaio
Έτσι έχασαν την ζωή τους οι δύο νέοι στην Μανωλάδα!

Μέσα ενημέρωσης της Ηλείας και της Πάτρας δημοσιεύουν εκτενή ρεπορτάζ αναφορικά με τις συνθήκες που συντέλεσαν στην πρόκληση του θανατηφόρου τροχαίου δυστυχήματος το πρωί του Σαββάτου στο οποίο χάθηκαν δύο νέοι άνθρωποι μεταξύ των οποίων μια συμπολίτισσα μας από την Αγία Παρασκευή Λαμίας.
Οπως αναφέρει αυτόπτης μάρτυρας οδηγός λεωφορείου το ρολόι έδειχνε στις 2 τα ξημερώματα του Σαββάτου,το ΙΧ μάρκας SEAT IBIZA στο οποίο επέβαιναν ο 30χρονος Χρήστος Χανιάς του Γεωργίου, από την Νέα Μανωλάδα και η 23χρονη φίλη του Ευαγγελία -Εύη για τους φίλους της-Σταύρου από την Λαμία, τον προσπέρασε με ιλιγγιώδη ταχύτητα και λίγο πιο κάτω πέρασε στο αντίθετο ρεύμα, όπου και συγκρούστηκε με φορτηγό όχημα μάρκας VOLVO.
Η σφοδρότητα της σύγκρουσης ήταν τόσο μεγάλη που τα θύματα διαμελίστηκαν,το IX στην κυριολεξία διαλύθηκε και τα εξαρτήματα έχουν πεταχτεί σε μεγάλη απόσταση στην εθνική οδό.

Σύμφωνα με το patrisnews.gr ο 30χρονος, γιος παλαίμαχου ποδοσφαιριστή της Δόξας Ν. Μανωλάδας, του ΠΑΟΒ και του Αίαντα Γαστούνης, ήταν ένα παιδί ιδιαίτερα αγαπητό στην περιοχή και κανείς δεν μπορεί να πιστέψει το κακό που συνέβη.
Ο 30χρονος, κουνιάδος του γνωστού ποδοσφαιριστή του ΠΑΟ Βάρδας, Ανδρέα Γούρμου, είχε φύγει από τη Ν. Μανωλάδα μαζί με την 23χρονη από το τραπέζι που έκανε η οικογένειά του ένα 24ωρο πριν το θρησκευτικό γάμο της αδερφής του.
Είχαν κατεύθυνση προς τη Βάρδα, όπου πήγαιναν για να συνεχίσουν τη διασκέδασή τους.

Στοιχεία από patrisnews.gr,patranews.gr,ilialive.gr,tempo.gr

lamiafm1.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ:

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το STILIDA NEWS δεν υιοθετεί καθ' οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα.Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΧΟΛΙΩΝ

Για τους αναγνώστες

Τα αναγραφόμενα από τους αναγνώστες δεν εκφράζουν τις απόψεις του διαχειριστή του STILIDA NEWS και φέρουν οι ίδιοι την ευθύνη των όσων γράφουν. Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται. Σε περίπτωση που μας διαφύγει κάποιο από τα μηνύματα αυτά παρακαλούμε τον ή τους θιγόμενους να μας ενημερώσουν στη διεύθυνση gkordis@gmail.com για να διαγραφεί.

ΚΥΡΙΩΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Η αναδημοσίευση δε ενός άρθρου δεν συνεπάγεται και την υιοθέτηση του περιεχομένου του από το "STILIDA NEWS"






Ο διαχειριστής

Ακολουθήστε μας στο Facebook
Powered by: Internetsmash
 
 
Google Analytics Alternative