Social Icons

Τρίτη 11 Σεπτεμβρίου 2018

Νέες Στοιχηματικές Άδειες – Όλες οι λεπτομέρειες


 Στοιχηματικές Άδειες
Επτά χρόνια πέρασαν μετά την πρώτη προσπάθεια για ρύθμιση της αγοράς τυχερών παιχνιδιών και την εφαρμογή του καθεστώτος προσωρινών αδειοδοτήσεων. Επτά χρόνια που “ζήσαμε”24 blacklist και εκατομμύρια ευρώ προστίμων σε στοιχηματικές εταιρίες. Επτά χρόνια ατελείωτης κόντρας με τον ΟΠΑΠ, με μηνύσεις εκατέρωθεν, που κατέληξαν μέχρι το ευρωπαϊκό δικαστήριο.

Όλη αυτή η κατάσταση φαίνεται πως φθάνει προς το τέλος της, αφού η Ελληνική Κυβέρνηση αποφάσισε πως ήρθε η στιγμή να ρυθμίσει οριστικά την αγορά τυχερών παιγνίων στη χώρα μας. Συγκεκριμένα, στις 7 Σεπτεμβρίου 2018 ανακοινώθηκε από το Υπουργείο Οικονομικών το σχέδιο νόμου, με το οποίο γίνονται όλες οι απαραίτητες τροποποιήσεις του ν. 4002/2011. Ας βάλουμε όμως τα πράγματα σε μια σειρά, διότι οι αλλαγές είναι πραγματικά πολλές και μείζονος σημασίας.

Τι ίσχυε μέχρι σήμερα

Η πρώτη σοβαρή κίνηση έγινε το μακρινό 2011. Η ελληνική κυβέρνηση σε μια προσπάθεια να ελέγξει την κατάσταση υιοθετεί το καθεστώς προσωρινών αδειοδοτήσεων, με 24 εταιρίες να λαμβάνουν την σχετική άδεια. Την ίδια στιγμή, η ΕΕΕΠ εκδίδει την πρώτη Blacklist με τις παράνομες στοιχηματικές εταιρίες. Πλέον, νόμιμες θεωρούνται μόνο οι εταιρίες που έχουν υπαχθεί στο άρθρο 52 του ν. 4002/2011. Το πως φτάσαμε να έχουμε παραπάνω ιστοσελίδες από τις άδειες που δόθηκαν είναι πάρα πολύ απλό. Ο νόμος όριζε πως η κάθε άδεια ανήκει σε μία εταιρία (νομικό πρόσωπο) και όχι σε domain. Έτσι, κάθε εταιρία μπορούσε να έχει στην “ομπρέλα” της άδειάς της περισσότερα από ένα domain στοιχηματικών εταιριών.

Διαβάστε το υπόλοιπο άρθρο ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ:

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το STILIDA NEWS δεν υιοθετεί καθ' οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα.Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΧΟΛΙΩΝ

Για τους αναγνώστες

Τα αναγραφόμενα από τους αναγνώστες δεν εκφράζουν τις απόψεις του διαχειριστή του STILIDA NEWS και φέρουν οι ίδιοι την ευθύνη των όσων γράφουν. Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται. Σε περίπτωση που μας διαφύγει κάποιο από τα μηνύματα αυτά παρακαλούμε τον ή τους θιγόμενους να μας ενημερώσουν στη διεύθυνση gkordis@gmail.com για να διαγραφεί.

ΚΥΡΙΩΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Η αναδημοσίευση δε ενός άρθρου δεν συνεπάγεται και την υιοθέτηση του περιεχομένου του από το "STILIDA NEWS"






Ο διαχειριστής

Ακολουθήστε μας στο Facebook
Powered by: Internetsmash
 
 
Google Analytics Alternative