Social Icons

Δευτέρα 24 Σεπτεμβρίου 2018

Λαοθάλασσα σήμερα στο παζάρι της Λάρισας και αύριο στην κινητοποίηση του Εργατικού Κέντρου Λάρισας στη ΔΕΗ μόνο πάλι οι Λακεδαιμόνιοι....


1

Λαοθάλασσα σήμερα στο παζάρι της Λάρισας και αύριο στην κινητοποίηση  του Εργατικού Κέντρου Λάρισας στη ΔΕΗ  μόνο πάλι οι Λακεδαιμόνιοι. Παζάρια θέλει ο κόσμος, σιγά τώρα μην τρέχει  αύριο στις 11 το πρωί να διαμαρτυρηθεί γιατί η ΔΕΗ ΑΕ τρομοκρατεί τις λαϊκές  και εργατικές οικογένειες  που χρωστούν και δεν μπορούν να πληρώσουν  λόγω ανεργίας ή  δραματικής μείωσης  του εισοδήματος τους. Σιγά μην πάνε να διαμαρτυρηθούν γιατί η ΔΕΗ  στέλνει τρομοκρατικά ειδοποιητήρια σε όσους χρωστούν  ότι αν δεν πληρώσουν το 30% της οφειλής τους  να μπουν στην ρύθμιση, που συνήθως δεν μπορεί  να πληρωθεί λόγω της υψηλής δόσης θα τους κάνει διακοπή ηλεκτροδότησης  και θα προσφύγει σε ένδικα μέσα.

Το Εργατικό Κέντρο Λάρισας αξιώνει απο την ΔΕΗ ΑΕ  και την κυβέρνηση να σταματήσουν τώρα  αυτή την ανηλεή επίθεση στους ανέργους,  ασθενείς, απόρους,απλήρωτους, χαμηλόμισθους,  χαμηλοσυνταξιούχους, αυτοαπασχολούμενους  με προβλήματα και να μην γίνει καμία διακοπή  ρεύματος στις περιπτώσεις αυτές. Να γίνει διαγραφή των συσσωρευμένων χρεών  των οικογενειών  ανέργων,απόρων, χαμηλόμισθων  και χαμηλοσυνταξιούχων και να υπάρχουν  ευνοϊκές ρυθμίσεις  χωρίς να απαιτείται προκαταβολή. Αύριο στη ΔΕΗ , χωρίς Μπρέγκοβιτς και παζάρια  να διεκδικήσουμε μείωση των τιμών της λαϊκής κατανάλωσης ηλεκτρικού ρεύματος. Να ανατρέψουμε τα αντιλαϊκά μέτρα και τις πολιτικές  και να διεκδικήσουμε η Ενέργεια να αποτελεί  λαϊκή περιουσία.

2

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ:

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το STILIDA NEWS δεν υιοθετεί καθ' οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα.Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΧΟΛΙΩΝ

Για τους αναγνώστες

Τα αναγραφόμενα από τους αναγνώστες δεν εκφράζουν τις απόψεις του διαχειριστή του STILIDA NEWS και φέρουν οι ίδιοι την ευθύνη των όσων γράφουν. Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται. Σε περίπτωση που μας διαφύγει κάποιο από τα μηνύματα αυτά παρακαλούμε τον ή τους θιγόμενους να μας ενημερώσουν στη διεύθυνση gkordis@gmail.com για να διαγραφεί.

ΚΥΡΙΩΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Η αναδημοσίευση δε ενός άρθρου δεν συνεπάγεται και την υιοθέτηση του περιεχομένου του από το "STILIDA NEWS"






Ο διαχειριστής

Ακολουθήστε μας στο Facebook
Powered by: Internetsmash
 
 
Google Analytics Alternative