Social Icons

Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου 2018

Πελασγία: Αγώνας μέχρι τελικής δικαίωσης για την Τάξη


pelasgia
Ποια ολιγομελή Τμήματα εγκρίθηκαν από το Υπουργείο…

Η τελευταία ελπίδα για να δουν οι άνθρωποι της Εκπαίδευσης το δίκαιο του αιτήματός τους, χάθηκε στο Λύκειο Πελασγίας με την ανακοίνωση – τροποποίηση του Υπουργού για την «Κατά παρέκκλιση έγκριση λειτουργίας ολιγομελών τμημάτων Ομάδων μαθημάτων Προσανατολισμού».

Στην απόφαση που κοινοποιήθηκε, για τη Φθιώτιδα έχουν προστεθεί τρία τμήματα της Γ’ Λυκείου (Ανθρωπιστικών, Θετικών και Οικ-Πληροφορικής) της Υπάτης και τέσσερα τμήματα του Λυκείου Μώλου, ένα της Β’ Λυκείου (είχε εγκριθεί των Θετικών Σπουδών και τώρα εγκρίθηκε και των Ανθρωπιστικών) και τρία στη Γ’ Λυκείου.

Για την Πελασγία παρέμεινε η έγκριση για το ολιγομελές τμήμα Ανθρωπιστικών Σπουδών της Β’ Λυκείου και για τις άλλες δύο κατευθύνσεις (Θετ., Οικ-Πληρ.) της Γ’.

Δείτε το νέο πίνακα:
pinakas

Θυμηθείτε την πρώτη απόφαση που κοινοποιήθηκε στις 6 Αυγούστου ΕΔΩ.

Η νέα απόφαση του Υπουργείου προκάλεσε την απορία αλλά και την οργή των ανθρώπων στην Πελασγία που δηλώνουν αποφασισμένοι να συνεχίσουν την κατάληψη εωσότου δικαιωθούν. «Πέρυσι τα παιδιά αυτά που καλούνται να πάνε τώρα στη Στυλίδα, ήταν κανονικά στο τμήμα της Β’ Λυκείου. Γιατί με τον ίδιο αριθμό δεν μπορούν να λειτουργήσουν στη Γ’ Λυκείου;», αναρωτιέται η Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Γυμνασίου – Λυκείου Πελασγίας Σύλβια Χατζημωράκη.

Επίσης έχουν πολλές απορίες γιατί στη νέα απόφαση δεν ανακοινώνονται με πόσα παιδιά θα λειτουργήσουν τα Τμήματα που «σώθηκαν», καθώς γνωρίζουν ότι αλλού θα υπάρξουν τμήματα με μόλις δύο παιδιά που δεν είναι ούτε ορεινά, ούτε σε νησιωτικούς Δήμους. «Δε θέλουμε να αδικηθεί κανένα παιδί κι όλα να σπουδάσουν κοντά στο μέρος που ζουν. Αυτό που δεν μπορούμε να δεχτούμε όμως είναι ότι ξαφνικά τρία παιδιά μας θα βρεθούν σε μία καθημερινή ταλαιπωρία 70 χιλιομέτρων, τη στιγμή που το σχολείο μας έχει και τους καθηγητές και την υποδομή για να τους προσφέρει όσα χρειάζονται», λέει στο LamiaReport η κα Χατζημωράκη που περιμένει έστω και την ύστατη ώρα από τους υπεύθυνους να δουν με κατανόηση το πρόβλημα που έχουν δημιουργήσει. Σε διαφορετική περίπτωση δηλώνουν αποφασισμένοι να συνεχίσουν τον αγώνα τους μέχρι να αλλάξει η απόφαση του Υπουργείου.

lamiareport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ:

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το STILIDA NEWS δεν υιοθετεί καθ' οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα.Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΧΟΛΙΩΝ

Για τους αναγνώστες

Τα αναγραφόμενα από τους αναγνώστες δεν εκφράζουν τις απόψεις του διαχειριστή του STILIDA NEWS και φέρουν οι ίδιοι την ευθύνη των όσων γράφουν. Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται. Σε περίπτωση που μας διαφύγει κάποιο από τα μηνύματα αυτά παρακαλούμε τον ή τους θιγόμενους να μας ενημερώσουν στη διεύθυνση gkordis@gmail.com για να διαγραφεί.

ΚΥΡΙΩΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Η αναδημοσίευση δε ενός άρθρου δεν συνεπάγεται και την υιοθέτηση του περιεχομένου του από το "STILIDA NEWS"






Ο διαχειριστής

Ακολουθήστε μας στο Facebook
Powered by: Internetsmash
 
 
Google Analytics Alternative