Social Icons

Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου 2018

Κτηνωδία: Έκλεισαν σκυλίτσα με τα 9 κουτάβια της σε φούρνο και έβαλαν φωτιά (βίντεο)


skili
Mία απίστευτη κτηνωδία συνέβη στην Κρήτη όταν άνθρωποι- κτήνη έκλεισαν σε ένα φούρνο μία σκυλίτσα με τα 9 κουταβάκια της και έβαλαν φωτιά για να την κάψουν.
Συγκεκριμένα, η σκυλίτσα είχε βρει καταφύγιο το τελευταίο διάστημα σε ένα παλιό ξυλόφουρνο στον περίβολο ενός σχολείου το οποίο στεγάζεται στις παλιές εγκαταστάσεις της κατασκήνωσης.
Εκεί γέννησε πρόσφατα 9 κουταβάκια.

Το απόγευμα της Πέμπτης, όμως, η σκυλίτσα και τα κουταβάκια της βρέθηκαν αντιμέτωπα με μία φρικτή κτηνωδία, όταν κάποιοι ανεγκέφαλοι την έκλεισαν μέσα στο φούρνο, τον σφράγισαν με πέτρες και έβαλαν φωτιά για να την κάψουν μαζί με τα 9 κουταβάκια.
Περίοικος που αντιλήφθηκε τι συνέβαινε έσβησε τη φωτιά. Ένα από τα κουταβάκια ήταν ήδη νεκρό ενώ ένα ακόμη έχασε τη ζωή του τη νύχτα.

Η ίδια παρέμεινε στο σημείο προστατεύοντας τα νεκρά και ζωντανά μωρά της μέσα στο φούρνο.
Η σκυλίτσα σε ημιθανή κατάσταση, μεταφέρθηκε χτες το μεσημέρι σε κτηνιατρείο στο Ηράκλειο με αναπνευστικά και επιφανειακά εγκαύματα και εισήχθη σε θάλαμο οξυγόνου όπου τοποθετήθηκαν και τα κουτάβια που επέζησαν, μετά τις πρώτες βοήθειες.

Σύμφωνα με πληροφορίες η άτυχη σκυλίτσα είχε βρεθεί στο στόχαστρο και τον περασμένο Μάιο όταν, άγνωστος και πάλι δράστης την πυροβόλησε, με συνέπεια όμως τα σκάγια να πετύχουν ανήλικο μαθητή.

Πηγή: neakriti.gr, iefimerida.gr
fonografos.net

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ:

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το STILIDA NEWS δεν υιοθετεί καθ' οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα.Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΧΟΛΙΩΝ

Για τους αναγνώστες

Τα αναγραφόμενα από τους αναγνώστες δεν εκφράζουν τις απόψεις του διαχειριστή του STILIDA NEWS και φέρουν οι ίδιοι την ευθύνη των όσων γράφουν. Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται. Σε περίπτωση που μας διαφύγει κάποιο από τα μηνύματα αυτά παρακαλούμε τον ή τους θιγόμενους να μας ενημερώσουν στη διεύθυνση gkordis@gmail.com για να διαγραφεί.

ΚΥΡΙΩΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Η αναδημοσίευση δε ενός άρθρου δεν συνεπάγεται και την υιοθέτηση του περιεχομένου του από το "STILIDA NEWS"






Ο διαχειριστής

Ακολουθήστε μας στο Facebook
Powered by: Internetsmash
 
 
Google Analytics Alternative