Social Icons

Πέμπτη 13 Σεπτεμβρίου 2018

Απόστολος Γκλέτσος: Είμαι 52, μετά τα 60 θα απομονωθώ και θα μονάσω…(video)


Απόστολος Γκλέτσος
Στην κάμερα της εκπομπής «Στη φωλιά των Κου Κου» μίλησε ο Απόστολος Γκλέτσος αναφερόμενος τόσο στον Αλέξανδρο Λυκουρέζο και την πολυσυζητημένη σχέση του με τη Νατάσα Καλογρίδη όσο και στα μελλοντικά του σχέδια.
«Έχω κάνει πάρα πολύ παρέα με τον Αλέξανδρο Λυκουρέζο, αγαπούσα πάρα πολύ τη Ζωή και τον Αλέξανδρο. Τώρα καταλαβαίνω ότι βρέθηκε σε μια αδυναμία. Έχασε τη Ζωή και έπρεπε από κάπου να πιαστεί» είπε χαρακτηριστικά, ενώ αναφερόμενος στα σ΄χεδιά του στο προσεχές μέλλον είπε: «Είμαι 52 ετών, για τα επόμενα 8 χρόνια θα είμαι fit. Μετά τα 60 θα απομονωθώ, θα μονάσω και θα ασχοληθώ πάρα πολύ με το διάβασμα».

Όταν μάλιστα, ο Στέφανος Κωνσταντινίδης τον ρώτησε αν προτιμά τη συμμετοχή του στο «Τατουάζ» ή τη ζωή στη Στυλίδα, ο Απόστολος Γκλέτσος έγινε αρκετά αθυρόστομος, καθώς του «ξέφυγε» μια φράση που μάλλον δεν θα έπρεπε να ειπωθεί on camera.

madata.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ:

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το STILIDA NEWS δεν υιοθετεί καθ' οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα.Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΧΟΛΙΩΝ

Για τους αναγνώστες

Τα αναγραφόμενα από τους αναγνώστες δεν εκφράζουν τις απόψεις του διαχειριστή του STILIDA NEWS και φέρουν οι ίδιοι την ευθύνη των όσων γράφουν. Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται. Σε περίπτωση που μας διαφύγει κάποιο από τα μηνύματα αυτά παρακαλούμε τον ή τους θιγόμενους να μας ενημερώσουν στη διεύθυνση gkordis@gmail.com για να διαγραφεί.

ΚΥΡΙΩΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Η αναδημοσίευση δε ενός άρθρου δεν συνεπάγεται και την υιοθέτηση του περιεχομένου του από το "STILIDA NEWS"






Ο διαχειριστής

Ακολουθήστε μας στο Facebook
Powered by: Internetsmash
 
 
Google Analytics Alternative