Social Icons

Τρίτη 18 Σεπτεμβρίου 2018

Δύο νέες καταγγελίες από πρώην ερωμένες του 34χρονου / “Καλώς ήρθες στην φυλακή σου, θα είσαι πάντα η σκλάβα μου”


1
Οι εξελίξεις τρέχουν… ταχύτατα όσον αφορά την υπόθεση του 34χρονου Λαμιώτη που κατηγορείται ότι κρατούσε όμηρο μια 40χρονη Γαλλίδα στο διαμέρισμα του στο Κέντρο της Λαμίας. Μετά τον σάλο που ξέσπασε με την υπόθεση που είδε το φως της δημοσιότητας το πρωί της Κυριακής, φαίνεται πως κάποιες πρώην ερωμένες του αποφάσισαν να μιλήσουν για τα… άγρια γούστα του νεαρού Λαμιώτη.

Πρόκειται για δύο υποθέσεις που σύμφωνα με το ρεπορτάζ του LΑΜΙΑΝΟW χρονολογούνται το 2013 και 2014 με τις δύο κοπέλες να μεταβαίνουν χθες Δευτέρα στο Αστυνομικό Μέγαρο και να περιγράφουν τι ακριβώς συνέβη με τον 34χρονο στο πλαίσιο ερωτικών περιπτύξεων όπου κάποια πράγματα έγιναν πέραν της θέλησης τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες αμφότερες φέρεται να τόνισαν στην κατάθεση τους ότι τις εκβίαζε προκειμένου να προχωρήσουν σε σεξουαλικη επαφή περιγράφοντας με λεπτομέρειες τι συνέβαινε ενώ η μία εκ των δύο φέρεται να κατήγγειλε πως την έδενε! O 34χρονος αναμένεται να απολογηθεί και για τις δύο αυτές περιπτώσεις.

Ένα νέο στοιχείο το οποίο έρχεται να προστεθεί στις -ήδη- πολύ σοβαρές καταγγελίες της 40χρονης Γαλλίδας που κινητοποίησε ακόμη και την Ιντερπόλ προκειμένου να απελευθερωθεί από τον νεαρό Λαμιώτη που την κρατούσε όμηρο όπως η ίδια δήλωσε στις αρχές.

Μάλιστα σύμφωνα με τα όσα η ίδια φέρεται να έχει τονίσει με το που μπήκε στο διαμέρισμα του νεαρού ο τελευταίος φέρεται να της είπε: «Καλώς ήρθες στην φυλακή σου, θα είσαι πάντα η σκλάβα μου».

Αναμφίβολα -όπως γράψαμε και χθες- πρόκειται για μια υπόθεση με κενά, όπως ότι για κάποιες ώρες η 40χρονη δεν ήταν δεμένη και το πώς σε μία περίπτωση αρπαγής, ο φερόμενος ως απαγωγέας δεν είχε εξαφανίσει το κινητό. Κενά τα οποία πρέπει να συμπληρωθούν για να αποδειχθεί αν ήταν ένα τραβηγμένο ερωτικό παιχνίδι ή μια πραγματική κατάσταση ομηρίας.

Τι ισχυρίζονται οι κατηγορούμενοι

Η πλευρά των κατηγορουμένων φέρεται να ισχυρίζεται -σύμφωνα με πληροφορίες- πως όλα συνέβησαν στο πλαίσιο σεξουαλικού παιχνιδιού και πως δεν αποκλείεται η 40χρονη γυναίκα να “σκηνοθέτησε” το σενάριο περί απαγωγής και ομηρίας λόγω ερωτικής… αντιζηλίας ως προς την 24χρονη που συζούσε με τον 34χρονο που και η ίδια φέρεται να ήταν ερωτευμένη. Άλλωστε οι δύο τους είχαν γνωριστεί μέσω facebook και το 2016 είχε ξανάρθει στην πόλη να τον επισκεφθεί μένοντας για μια εβδομάδα περίπου.

Όλα τα παραπάνω βέβαια μένει να αποδειχθούν βάσει των στοιχείων που έχουν στα χέρια τους οι αστυνομικές και οι δικαστικές αρχές ώστε να ξεκαθαριστεί τι όντως συνέβη και αν επρόκειτο για ομηρία ή για ένα… άγριο, τραβηγμένο σεξουαλικό παιχνίδι. Η Ασφάλεια Λαμίας έχει κατασχέσει το κινητό, τον υπολογιστή και άλλες ηλεκτρονικές συσκευές του 34χρονου αλλά και της 24χρονης, οι οποίες θα ελέγχθουν από ειδικούς προκειμένου να φανεί αν υπάρχει υλικό βιντεοσκοπήσεων, τι ακριβώς έχει ειπωθεί στις μεταξύ τους συνομιλίες και ότι άλλο προκύψει.

Ο 34χρονος και η 24χρονη φίλη του στις 11:30 το πρωί θα περάσουν ξανά την πόρτα του δικαστικού Μεγάρου προκειμένου να απολογηθούν. Ο νεαρός αντιμετωπίζει την κατηγορία της αρπαγής και η νεαρή κοπέλα την κατηγορία της υπόθαλψης εγκληματία.

lamianow.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ:

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το STILIDA NEWS δεν υιοθετεί καθ' οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα.Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΧΟΛΙΩΝ

Για τους αναγνώστες

Τα αναγραφόμενα από τους αναγνώστες δεν εκφράζουν τις απόψεις του διαχειριστή του STILIDA NEWS και φέρουν οι ίδιοι την ευθύνη των όσων γράφουν. Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται. Σε περίπτωση που μας διαφύγει κάποιο από τα μηνύματα αυτά παρακαλούμε τον ή τους θιγόμενους να μας ενημερώσουν στη διεύθυνση gkordis@gmail.com για να διαγραφεί.

ΚΥΡΙΩΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Η αναδημοσίευση δε ενός άρθρου δεν συνεπάγεται και την υιοθέτηση του περιεχομένου του από το "STILIDA NEWS"






Ο διαχειριστής

Ακολουθήστε μας στο Facebook
Powered by: Internetsmash
 
 
Google Analytics Alternative