Social Icons

Πέμπτη 20 Σεπτεμβρίου 2018

Κυρίαρχος ο Άγιαξ, 3-0 την ΑΕΚ


Άγιαξ, 3-0 την ΑΕΚ
Η επιστροφή της ΑΕΚ στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ δεν συνδυάστηκε με θετικό αποτέλεσμα για την Ένωση, καθώς οι κιτρινόμαυροι γνώρισαν την ήττα με 3-0 από τον Άγιαξ. Ο «Αίαντας εκμεταλλεύτηκε την ανωτερότητα του, ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο της αναμέτρησης, διάστημα στο οποίο κατάφερε να πετύχει και τα τρία γκολ και ξεκίνησε με νίκη τις υποχρεώσεις του στον όμιλο.

Το δεύτερο 45λεπτο ήταν κάκιστο για την ομάδα του Ουζουνίδη καθώς έγιναν πολλά λάθη στην αμυντική λειτουργία των κιτρινόμαυρων. Λάθη που κόστισαν στην Ένωση και έδωσαν την δυνατότητα στους Ολλανδούς να πάρουν μια εύκολη νίκη όπως εξελίχθηκε το ματς στο δεύτερο ημίχρονο.
Μεγάλος πρωταγωνιστής των γηπεδούχων ήταν ο αριστερός μπακ, Ταλιαφίκο καθώς ο Αργεντινός αμυντικός σημείωσε δύο γκολ, προκαλώντας πολλά προβλήματα στην αμυντική γραμμή της Ένωσης.

Ο Άγιαξ πίεσε την Ένωση στο ξεκίνημα του παιχνιδιού, με την Ένωση να βρίσκει τα πατήματα της μετά το δεκάλεπτο. Οι Ολλανδοί είχαν την κατοχή μπάλας αλλά οι κιτρινόμαυροι έβγφαλαν δύο καλές κόντρα επιθέσεις με τον Πόνσε και τον Κλωναρίδη. Το ημίχρονο τελείωσε με τις δύο ομάδες ισόπαλες (0-0) αλλά με την έναρξη του δεύτερου μέρους το σκηνικό άλλαξε.

Το γκολ του Ταλιαφίκο στο 46′, με την άμυνα της ΑΕΚ να αδρανεί, έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του Άμστερνταμ και κάπου εκεί κρίθηκαν όλα. Η ΑΕΚ δεν είχε τις δυνάμεις για ν’ αντιδράσει, δεν απείλησε καθόλου την ολλανδική άμυνα κι αυτό επέτρεψε στους γηπεδούχους να κερδίσουν κι άλλα μέτρα στο γήπεδο.

Ο Ντε Μπέεκ ήταν αυτός που πέτυχε το δεύτερο γκολ του Άγιαξ στο 77′, με τον στράικερ του Άγιαξ να «κλειδώνει» τη νίκη της ομάδας του. Ο Ταλιαφίκο που ήταν ο κορυφαίος παίκτης του αγώνα πέτυχε ένα εντυπωσιακό γκολ στο τελευταίο λεπτό του ματς, διαμορφώνοντας το τελικό 3-0 για τον Άγιαξ.

Η ΑΕΚ δεν μπόρεσε να καλύψει τις απουσίες των Λιβάγια, Λόπες και με την κακή εικόνα που είχε στο δεύτερο μέρος, έφυγε ηττημένη από την ολλανδική πρωτεύουσα.

ΑΓΙΑΞ (Τεν Χαγκ): Ονανά, Μαζραουΐ, Ντε Γιονγκ, Μπλιντ, Ταλιαφίκο, Σένε, Έιτινγκ, Νέρες (78′ Ντόλμπεργκ), Τάντιτς, Ζίγιεκ, Χούντελααρ (62′ Φαν Ντε Μπέεκ)

ΑΕΚ (Μ. Ουζουνίδης):
Μπάρκας, Τσόσιτς, Οικονόμου, Λαμπρόπουλος, Χουλτ, Μπακάκης (70′ Γιαννιώτας), Σιμόες, Γαλανόπουλος (61′ Αλεφ), Μάνταλος, Κλωναρίδης, Πόνσε (81′ Γιακουμάκης)

efthia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ:

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το STILIDA NEWS δεν υιοθετεί καθ' οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα.Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΧΟΛΙΩΝ

Για τους αναγνώστες

Τα αναγραφόμενα από τους αναγνώστες δεν εκφράζουν τις απόψεις του διαχειριστή του STILIDA NEWS και φέρουν οι ίδιοι την ευθύνη των όσων γράφουν. Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται. Σε περίπτωση που μας διαφύγει κάποιο από τα μηνύματα αυτά παρακαλούμε τον ή τους θιγόμενους να μας ενημερώσουν στη διεύθυνση gkordis@gmail.com για να διαγραφεί.

ΚΥΡΙΩΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Η αναδημοσίευση δε ενός άρθρου δεν συνεπάγεται και την υιοθέτηση του περιεχομένου του από το "STILIDA NEWS"






Ο διαχειριστής

Ακολουθήστε μας στο Facebook
Powered by: Internetsmash
 
 
Google Analytics Alternative