Social Icons

Δευτέρα 13 Αυγούστου 2018

Ο Πελετίδης και οι θρασύδειλοι συκοφάντες


1
Γνωστοί πολιτικοί τυχοδιώκτες, αλλά και κοινοί συκοφάντες που είναι σε διατεταγμένη υπηρεσία, επιχειρούν μέρες τώρα, να πλήξουν τον δήμαρχο Πατρέων, Κώστα Πελετίδη, με ασύστολα ψεύδη και αθλιότητες εναντίον του.

Τον κατηγορούν ξεδιάντροπα ότι ως δήμαρχος δεν έχει αναλάβει καμία πρωτοβουλία για την ελεύθερη πρόσβαση των πολιτών στη θάλασσα, ειδικά στην παραλιακή των Αραχωβιτίκων, όπου έχει και το δικό του σπίτι, το οποίο, όπως λένε, πιθανόν να εμποδίζει την πρόσβαση στην παραλία γι αυτό και αποφεύγει την οποιαδήποτε παρέμβαση. Οι καταγγελίες τους, καταρρέουν σαν χάρτινος πύργος !
Από το παρακάτω υπηρεσιακό έγγραφο, αποδεικνύεται ότι η δημοτική Αρχή και ο Δήμαρχος Πατρέων πριν ακόμα συμβεί η τραγωδία στο Μάτι Αττικής ( όταν κανείς δε μιλούσε για αυθαίρετες δομήσεις, ελεύθερη πρόσβαση στην παραλία και για κινδύνους από εκδήλωση πυρκαγιάς) είχαν λάβει αποφάσεις, που αφορούσαν το σύνολο του παραλιακού μετώπου του δήμου, μήκους 40 χιλιομέτρων. Η τραγωδία στο Μάτι Αττικής έγινε στις 23 Ιουλίου. Οι αποφάσεις της Δημοτικής Αρχής της Πάτρας, για ελεύθερη πρόσβαση των πολιτών στη θάλασσα, μέσω κάθετων δρόμων, ελήφθη μία εβδομάδα πριν την τραγωδία στο Μάτι και συγκεκριμένα στις 17 Ιουλίου 2018.

2

3


Το υπηρεσιακό έγγραφο εστάλη από τον αρμόδιο αντιδήμαρχο Χρ.Κορδά, την ίδια ημέρα (17/07/2018) στη Διεύθυνση Πολεοδομίας και κοινοποιήθηκε ακόμη στις Διευθύνσεις των Έργων Υποδομής και του Αρχιτεκτονικού Έργου του δήμου.
Είναι χαρακτηριστικό ότι, μεταξύ άλλων, η απόφαση –εντολή προς τις παραπάνω υπηρεσίες έλεγε «να δοθεί ιδιαίτερο βάρος στις πιο πυκνοκατοικημένες ζώνες από Αραχωβίτικα μέχρι Ρίο» (τόσο πολύ φοβόταν ο Πελετίδης για το σπίτι του στα Αραχωβίτικα, όπου έδωσε εντολή ο έλεγχος των υπηρεσιών να ξεκινήσει από εκεί και οι υπηρεσίες να δείξουν ιδιαίτερη προσοχή!) (…)

Πηγή: patranews.gr -Θα κρυφτούν στα λαγούμια τους τώρα οι θρασύδειλοι συκοφάντες;

imerodromos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ:

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το STILIDA NEWS δεν υιοθετεί καθ' οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα.Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΧΟΛΙΩΝ

Για τους αναγνώστες

Τα αναγραφόμενα από τους αναγνώστες δεν εκφράζουν τις απόψεις του διαχειριστή του STILIDA NEWS και φέρουν οι ίδιοι την ευθύνη των όσων γράφουν. Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται. Σε περίπτωση που μας διαφύγει κάποιο από τα μηνύματα αυτά παρακαλούμε τον ή τους θιγόμενους να μας ενημερώσουν στη διεύθυνση gkordis@gmail.com για να διαγραφεί.

ΚΥΡΙΩΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Η αναδημοσίευση δε ενός άρθρου δεν συνεπάγεται και την υιοθέτηση του περιεχομένου του από το "STILIDA NEWS"






Ο διαχειριστής

Ακολουθήστε μας στο Facebook
Powered by: Internetsmash
 
 
Google Analytics Alternative