Social Icons

Τρίτη 14 Αυγούστου 2018

Η Παπαχρήστου επιμένει ότι έχει ζητήσει 100 φορές συγνώμη για ότι έγινε το ’12. Κάτι παντελώς ΥΠΟΚΡΙΤΙΚΟ και εξηγούμαι:


Παπαχρήστου
του Μάριου Αυγουστάτου

Όταν ανακοινώθηκε ο αποκλεισμός της από τους τότε Ολυμπιακούς, ζήτησε συγνώμη: από την Ομοσπονδία, τους συναθλητές και τους γονείς της για το πανάθλιο ρατσιστικό ανέκδοτο. Ποτέ και ουσιαστικά από την κοινωνία, και αυτό το υποκριτικό «συγνώμη» ήταν απλά μια ύστατη προσπάθεια μπας και επανερχόταν στην ολυμπιακή ομάδα, πράγμα που δεν έγινε. Οπότε μας «εκδικήθηκε». Τουλάχιστον μέχρι το 2013, συνέχισε τον δημόσιο ναζιστικό κατήφορο της:

Στα σόσιαλ (2012-2013 ΜΕΤΑ τη «συγνώμμη») αναρτούσε όπλα, χρυσαυγίτικα «Μολών Λαβέ», άρθρα εναντίον «λαθρο»-μεταναστών, δήλωνε πως «δεν την ενόχλησε το χαστούκι του Κασιδιάρη στην Κανέλη», και ότι «ο Κασιδιάρης εξέφραζε γνήσια τον ελληνικό λαό». Για να μην πω για μια φήμη ότι (μετά τη «συγνώμη») βραβεύτηκε από κάποια τοπική Χ.Α. Για όλα αυτά καμία συγνώμη δε ζήτησε ποτέ. Σήμερα στα social κυκλοφορούν οι τωρινές της επιλογές: Κασιδιάρης και Χρυσή Αυγή Κορίνθου αποτελούν πρώτες επιλογές της στο λογαριασμό της, δείχνοντας ότι παραμένει χρυσαγίτισσα. Και δικαίως δε μπορεί να μας εκφράζει καθόλου το μετάλλιο της. Κι σε όσους λένε «πρέπει να δίνουν πιστοποιητικό πολιτικών φρονημάτων οι αθλητές; Αφού μας φέρουν μετάλια καλοί είναι» απαντάμε:

 Ένα φασιστόμουτρο που κοινωνικά προτάσσει το ρατσιστικό οχετό και πολιτικά τάσσεται υπέρ του ναζισμού, όσα μετάλια και αν φέρει δεν πρέπει να έχει σπιθαμή στο δημόσιο χώρο και καμία θέση στο δημόσιο λόγο. ΚΑΜΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ. Τελεία και παύλα. Υ.Γ. Για τον (πρωτ-)αθλητισμό και ότι κουβαλάει πίσω του είναι μια άλλη σημαντικότατη συζήτηση. Προσωπικά δε μου λένε τίποτα οι λουσάτοι υπερπροβεβλημένοι πρωταθλητές και το ανταγωνιστικό κυνήγι της πρωτιάς, είτε ατομικά είτε ομαδικά και με κάθε δυνατό μέσο. Θαυμάζω μεμονωμένους αθλητές από πολύ φτωχές χώρες που με πενιχρά μέσα έχουν κάνει θαύματα κατά καιρούς, αλλά είναι σπάνιες εξαιρέσεις. Λαϊκός αθλητισμός χωρίς καμία διάκριση και απ’τα κάτω, με κάθε διευκόλυνση και μέσο από το Δημόσιο. Αυτή θεωρώ πως είναι η απάντησή σε όλο αυτό.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ:

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το STILIDA NEWS δεν υιοθετεί καθ' οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα.Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΧΟΛΙΩΝ

Για τους αναγνώστες

Τα αναγραφόμενα από τους αναγνώστες δεν εκφράζουν τις απόψεις του διαχειριστή του STILIDA NEWS και φέρουν οι ίδιοι την ευθύνη των όσων γράφουν. Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται. Σε περίπτωση που μας διαφύγει κάποιο από τα μηνύματα αυτά παρακαλούμε τον ή τους θιγόμενους να μας ενημερώσουν στη διεύθυνση gkordis@gmail.com για να διαγραφεί.

ΚΥΡΙΩΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Η αναδημοσίευση δε ενός άρθρου δεν συνεπάγεται και την υιοθέτηση του περιεχομένου του από το "STILIDA NEWS"






Ο διαχειριστής

Ακολουθήστε μας στο Facebook
Powered by: Internetsmash
 
 
Google Analytics Alternative