Social Icons

Τρίτη 28 Αυγούστου 2018

Πως εκτυλίχθηκε η τραγωδία στην Πελασγία!


kinigos
Με εντολή του εισαγγελέα Λαμίας αφέθηκε ελεύθερος μετά την κατάθεση του ο 51χρονος από την Πελασγία ο οποίος τα ξημερώματα της Κυριακής σκότωσε τον 38χρονο κουνιάδο του την ώρα που και οι δύο κυνηγούσαν αγριογούρουνα στην περιοχή τους.
Σήμερα στην Πελασγία θα γραφτεί η τελευταία πράξη ενός οικογενειακού δράματος που εκτυλίχθηκε το πρωί της περασμένης Κυριακής, όταν ο 50χρονος κυνηγός βγήκε με Τον 38χρονο κουνιάδο του σε αγροτική περιοχή για να στήσουν καρτέρι σε αγριογούρουνα.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο του κυνηγετικού συλλόγου ανατολικής Φθιώτιδας φίλιππο Χριστοδούλου αυτή την εποχή το κυνήγι του αγριόχοιρου απαγορεύεται και οι δύο κυνηγοί παράνομα και χωρίς να έχουν λάβει τα απαραίτητα προστατευτικά μέτρα άρχισαν να αναζητούν αγριόχοιρους με αποτέλεσμα τον τραγικό θάνατο ενός νέου ανθρώπου και μάλιστα από το χέρι στενού συγγενούς του, του 50χρονου γαμπρού του.
Ο σύλλογος μας έχει επισημάνει κατ επανάληψη σε όλα τα μέλη ότι πρώτα βλέπουμε το θήραμα προειδοποιούμε αν εκεί κοντά βρίσκεται κάποιος άνθρωπος και μετά πυροβολούμε.
Δυστυχώς στην προκειμένη περίπτωση ο δράστης πάτησε τη σκανδάλη χωρίς να ελέγξει τίποτα από όλα αυτά.


“Έχουμε γίνει μάρτυρες πολλών παρόμοιων περιστατικών με θανάτους κυνηγών τους οποίους συνάδελφοί τους ακόμη και συγγενικά τους πρόσωπα, εκλαμβάνουν ως θηράματα και πυροβολούν χωρίς κανένα έλεγχο” ανέφερε στο κεντρικό δελτίο του ΛΑΜΙΑ FM-1 ο δασάρχης Ανατολικής Φθιώτιδας Παναγιώτης Γκόλφης.

“Οι δύο κυνηγοί όχι μόνο δεν πρόσεχαν αλλά δεν φορούσαν όπως προβλέπεται από τη νομοθεσία και τα ειδικά φωσφορίζοντα γιλέκα” ανέφερε ο κ Γκόλφης.

ΓΚΟΛΦΗΣ 

lamiafm1.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ:

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το STILIDA NEWS δεν υιοθετεί καθ' οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα.Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΧΟΛΙΩΝ

Για τους αναγνώστες

Τα αναγραφόμενα από τους αναγνώστες δεν εκφράζουν τις απόψεις του διαχειριστή του STILIDA NEWS και φέρουν οι ίδιοι την ευθύνη των όσων γράφουν. Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται. Σε περίπτωση που μας διαφύγει κάποιο από τα μηνύματα αυτά παρακαλούμε τον ή τους θιγόμενους να μας ενημερώσουν στη διεύθυνση gkordis@gmail.com για να διαγραφεί.

ΚΥΡΙΩΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Η αναδημοσίευση δε ενός άρθρου δεν συνεπάγεται και την υιοθέτηση του περιεχομένου του από το "STILIDA NEWS"






Ο διαχειριστής

Ακολουθήστε μας στο Facebook
Powered by: Internetsmash
 
 
Google Analytics Alternative