Social Icons

Κυριακή 26 Αυγούστου 2018

Στην τελική ευθεία νέα δομή φιλοξενίας προσφύγων στην Αν. Φθιώτιδα / Δείτε που θα δημιουργηθεί!


Stylis Beach
Στο τελικό στάδιο βρίσκονται οι διαδικασίες για τη δημιουργία νέας δομής φιλοξενίας προσφύγων στην περιοχή της Ανατολικής Φθιώτιδας.

Η νέα δομή θα λειτουργήσει στο Stylis Beach στον Καραβόμυλο και θα υποδεχθεί περισσότερα από 600 άτομα. Ειδικότερα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Lamianow, θα δημιουργηθούν 100 δωμάτια χωρητικότητας 3ων, 4ων και 5 ατόμων.  Να σημειωθεί ότι ο χώρος κρίθηκε κατάλληλος από τους αρμόδιους του Υπουργείου Μεταναστευτικής Πολιτικής -που τον επισκέφθηκαν πριν λίγους μήνες- ενώ το πράσινο φως δόθηκε αρκετό καιρό πριν, επί υπουργίας ακόμη του κ. Μουζάλα.

Η νέα δομή δεν θα έχει καμία σχέση με την Περιφέρεια –όπως στην περίπτωση των Θερμοπυλών- αλλά θα ανήκει κατευθείαν στο Υπουργείο.
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο νέος χώρος θα είναι έτοιμος να δεχθεί πρόσφυγες σε δύο περίπου μήνες (αν και το χρονοδιάγραμμα ενδεχομένως να παραταθεί λίγο ακόμη).
Τέλος, είναι χαρακτηριστικό ότι ήδη δημοσιεύτηκε στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως ότι στο 1ο και 2ο Δημοτικό Σχολείο καθώς και στο Γυμνάσιο της Στυλίδας θα λειτουργήσουν  Δομές Υποδοχής για την Εκπαίδευση των Προσφύγων.

lamianow.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ:

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το STILIDA NEWS δεν υιοθετεί καθ' οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα.Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΧΟΛΙΩΝ

Για τους αναγνώστες

Τα αναγραφόμενα από τους αναγνώστες δεν εκφράζουν τις απόψεις του διαχειριστή του STILIDA NEWS και φέρουν οι ίδιοι την ευθύνη των όσων γράφουν. Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται. Σε περίπτωση που μας διαφύγει κάποιο από τα μηνύματα αυτά παρακαλούμε τον ή τους θιγόμενους να μας ενημερώσουν στη διεύθυνση gkordis@gmail.com για να διαγραφεί.

ΚΥΡΙΩΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Η αναδημοσίευση δε ενός άρθρου δεν συνεπάγεται και την υιοθέτηση του περιεχομένου του από το "STILIDA NEWS"






Ο διαχειριστής

Ακολουθήστε μας στο Facebook
Powered by: Internetsmash
 
 
Google Analytics Alternative