Social Icons

Παρασκευή 24 Αυγούστου 2018

Λαμία: Η Νατάσσα Μποφίλιου στο Φεστιβάλ Οίτης


Νατάσσα Μποφίλιου στo Φεστιβάλ Οίτης
Η Νατάσσα Μποφίλιου, ο Θέμης Καραμουρατίδης και ο Γεράσιμος Ευαγγελάτος, παρουσιάζουν αυτό το καλοκαίρι σε επιλεγμένους συναυλιακούς χώρους στην Ελλάδα αλλά και την Κύπρο, το «Όμορφο Όνειρό» τους.

Μία νέα παράσταση-πρόταση που κλείνει το μάτι στο «Μπελ Ρεβ», την παράσταση που εντυπωσίασε κοινό και κριτικούς με την πρωτοτυπία, την τόλμη και την μελωδικότητα της το χειμώνα που μας πέρασε και τώρα, ο βασικός της πυρήνας παίρνει κάτι από το ελληνικό καλοκαίρι, προσαρμόζεται αναλόγως, αποκτά ένα πιο εξωστρεφές και φωτεινό πρόσωπο και φέρνει την αγαπημένη ερμηνεύτρια Νατάσσα Μποφίλιου, καθώς και τα τραγούδια των Θέμη Καραμουρατίδη και Γεράσιμου Ευαγγελάτου, ακόμα μια φορά κοντά στους φίλους τους σε ολόκληρη την Ελλάδα.

Μη χάσετε την ευκαιρία να ζήσετε από κοντά το όμορφο καλοκαιρινό όνειρο της πιο αγαπημένης δημιουργικής τριάδας του ελληνικού τραγουδιού, που κατάφερε ακόμη μια χρονιά με αποφασιστικότητα και έμπνευση, να ανατρέψει τα δεδομένα της ψυχαγωγίας και το ίδιο ακριβώς υπόσχεται και για αυτό το καλοκαίρι, σε μία παράσταση, με σαγηνευτική λάμψη, συναρπαστικό ήχο και ερμηνευτικό πάθος!

Τόπος Τεχνών «Χώρα» (Λελέικα Υπάτης, τηλ.2231051075)
και Γραφεία Φεστιβάλ Οίτης (Αντιγόνης 7, Λαμία -πλησίον Δημοτικού Θεάτρου.

Ανοικτά 10.00 – 18.00 καθημερινά εκτός Κυριακής, Τηλ. 22310 43333)

fonografos.net

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ:

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το STILIDA NEWS δεν υιοθετεί καθ' οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα.Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΧΟΛΙΩΝ

Για τους αναγνώστες

Τα αναγραφόμενα από τους αναγνώστες δεν εκφράζουν τις απόψεις του διαχειριστή του STILIDA NEWS και φέρουν οι ίδιοι την ευθύνη των όσων γράφουν. Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται. Σε περίπτωση που μας διαφύγει κάποιο από τα μηνύματα αυτά παρακαλούμε τον ή τους θιγόμενους να μας ενημερώσουν στη διεύθυνση gkordis@gmail.com για να διαγραφεί.

ΚΥΡΙΩΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Η αναδημοσίευση δε ενός άρθρου δεν συνεπάγεται και την υιοθέτηση του περιεχομένου του από το "STILIDA NEWS"






Ο διαχειριστής

Ακολουθήστε μας στο Facebook
Powered by: Internetsmash
 
 
Google Analytics Alternative