Social Icons

Κυριακή 12 Αυγούστου 2018

Στυλίδα: «Χτίζει» ψηφοδέλτιο νίκης στο Δήμο Στυλίδας η Βιργινία Στεργίου....



Αν και είναι πολύ νωρίς ακόμα, όλα δείχνουν ότι η "εποχή μετά Γκλέτσο" θα έχει και πάλι γυναίκα στο τιμόνι της Δημοτικής Αρχής.

Πέρα από το πολύ καλό βιογραφικό και το χαμηλό προφίλ που έχει η υποψήφια Δήμαρχος, φαίνεται πως η κίνησή της να ανακοινώσει έγκαιρα την υποψηφιότητά της, σε συνδυασμό με την ανακοίνωση των εκλογών τον ερχόμενο Μάιο, της έδωσαν τη δυνατότητα να κερδίσει έδαφος και να έχει αποκτήσει ένα προβάδισμα στην κούρσα για την Δημαρχία της Στυλίδας.

Όπως μαθαίνουμε όλο το προηγούμενο διάστημα έχει κάνει μπαράζ επαφών σε όλο τον διευρυμένο Δήμο Στυλίδας και έχει συναντήσει πολύ κόσμο χτίζοντας το ψηφοδέλτιό της, το οποίο αποτελείται και από έμπειρα στελέχη της Αυτοδιοίκησης, αλλά και νέα φρέσκα πρόσωπα, που μέχρι τώρα δεν έχουν εμπλακεί με τα κοινά.
Έξαλλου όπως και η ίδια είχε ξεκαθαρίσει όταν ανακοίνωσε την υποψηφιότητά της η κίνηση αυτή δεν έχει κομματικές ταμπέλες. «Στόχος μας είναι με σκληρή δουλειά, ανανεωμένες ιδέες και υλοποιήσιμες προτάσεις, σε συνεργασία με όλους τους δημότες, να μπορέσουμε να αλλάξουμε την εικόνα του Δήμου μας και να βελτιώσουμε την καθημερινότητα των πολιτών....», είχε αναφέρει χαρακτηριστικά.

Το νέο καθεστώς της απλής αναλογικής με το οποίο θα διεξαχθούν οι επόμενες Αυτοδιοικητικές εκλογές δημιουργεί έναν ακόμη πονοκέφαλο στους υποψηφίους, αφού οι περισσότεροι ακόμη δεν έχουν μελετήσει το νέο νόμο και δεν γνωρίζουν τις παγίδες και τις δυσκολίες που κρύβει, νομίζοντας ότι τώρα είναι πιο εύκολο να κάνουν ψηφοδέλτιο.

Ωστόσο το νέο καθεστώς ευνοεί υποψηφιότητες όπως αυτή της Βιργινίας Στεργίου που έχει δηλώσει από την αρχή ότι είναι ανοιχτή σε συνεργασίες «Στον αγώνα αυτό δεν περισσεύει κανείς και δεν απαξιώνουμε την προσπάθεια κανενός. Προχωράμε μπροστά όλοι μαζί ενωμένοι για να φτιάξουμε το Δήμο που οραματιζόμαστε με χαμόγελα και αισιοδοξία», τόνισε μεταξύ άλλων ανακοινώνοντας την υποψηφιότητα της για το Δήμο Στυλίδας.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ από τις αρχές Φθινοπώρου η Βιργινία Στεργίου θα αρχίσει να ανακοινώνει τα πρώτα ονόματα που θα στελεχώσουν το ψηφοδέλτιό της.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ:

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το STILIDA NEWS δεν υιοθετεί καθ' οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα.Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΧΟΛΙΩΝ

Για τους αναγνώστες

Τα αναγραφόμενα από τους αναγνώστες δεν εκφράζουν τις απόψεις του διαχειριστή του STILIDA NEWS και φέρουν οι ίδιοι την ευθύνη των όσων γράφουν. Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται. Σε περίπτωση που μας διαφύγει κάποιο από τα μηνύματα αυτά παρακαλούμε τον ή τους θιγόμενους να μας ενημερώσουν στη διεύθυνση gkordis@gmail.com για να διαγραφεί.

ΚΥΡΙΩΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Η αναδημοσίευση δε ενός άρθρου δεν συνεπάγεται και την υιοθέτηση του περιεχομένου του από το "STILIDA NEWS"






Ο διαχειριστής

Ακολουθήστε μας στο Facebook
Powered by: Internetsmash
 
 
Google Analytics Alternative