Social Icons

Τετάρτη 22 Αυγούστου 2018

Στυλίδα: Συνελήφθη δεύτερη φορά 55χρονος για καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης


δενδρύλλια κάνναβης
Από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Λαμίας, συνελήφθη χθες(21-08-2018) το μεσημέρι, στην ευρύτερη αγροτική περιοχή της Στυλίδας Φθιώτιδας, ένας 55χρονος ημεδαπός, ο οποίος κατηγορείται για κατοχή και καλλιέργεια ναρκωτικών.
Ειδικότερα οι αστυνομικοί, μετά από κατάλληλη αξιολόγηση – αξιοποίηση στοιχείων, εντόπισαν και έθεσαν σε διακριτική επιτήρηση περιφραγμένο αγρόκτημα που διατηρεί ο 55χρονος στην ανωτέρω περιοχή.
Όπως διαπιστώθηκε, τόσο στον εξωτερικό χώρο του αγροκτήματος, όσο και επιμελώς κρυμμένα, σε απόκρημνη ρεματιά πλησίον αυτού, ο 55χρονος είχε καλλιεργημένα στο έδαφος, καθώς και εμφυτευμένα σε γλάστρες, δενδρύλλια κάνναβης.

Συνολικά εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν (26) δενδρύλλια κάνναβης, σε πλήρη ανάπτυξη μετά ριζικού συστήματος, ύψους έως (4) μέτρων, ενώ για την περιποίησή τους χρησιμοποιούταν σύστημα αυτόματου ποτίσματος, με την παροχή του νερού να πραγματοποιείτε από το εσωτερικό του αγροκτήματος.
Σε νομότυπη έρευνα που ακολούθως πραγματοποιήθηκε στην οικία του, βρέθηκαν επιπλέον και κατασχέθηκαν:
  • (3) νάιλον συσκευασίες, οι οποίες περιείχαν συνολικά  (236) γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης,
  • (128) δισκία φαρμακευτικού σκευάσματος, για την αγορά των οποίων απαιτείται ιατρική συνταγή και
  • (2) ηλεκτρονικές ζυγαριές.
Σημειώνεται ότι ο 55χρονος έχει απασχολήσει κατά το παρελθόν τις Διωκτικές Αρχές, για παραβάσεις νομοθεσίας περί ναρκωτικών, ενώ συγκεκριμένα αναφέρεται ότι τον περασμένο Ιούνιο, είχε ομοίως συλληφθεί από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Λαμίας, καθώς από το εν λόγω αγρόκτημα είχαν κατασχεθεί (56) δενδρύλλια κάνναβης (σχετ. το από         15-06-2017 Δελτίου Τύπου).

Την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Λαμίας, ενώ ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Λαμίας.

fonografos.net

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ:

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το STILIDA NEWS δεν υιοθετεί καθ' οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα.Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΧΟΛΙΩΝ

Για τους αναγνώστες

Τα αναγραφόμενα από τους αναγνώστες δεν εκφράζουν τις απόψεις του διαχειριστή του STILIDA NEWS και φέρουν οι ίδιοι την ευθύνη των όσων γράφουν. Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται. Σε περίπτωση που μας διαφύγει κάποιο από τα μηνύματα αυτά παρακαλούμε τον ή τους θιγόμενους να μας ενημερώσουν στη διεύθυνση gkordis@gmail.com για να διαγραφεί.

ΚΥΡΙΩΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Η αναδημοσίευση δε ενός άρθρου δεν συνεπάγεται και την υιοθέτηση του περιεχομένου του από το "STILIDA NEWS"






Ο διαχειριστής

Ακολουθήστε μας στο Facebook
Powered by: Internetsmash
 
 
Google Analytics Alternative