Social Icons

Δευτέρα 23 Ιουλίου 2018

Σκοτώθηκε μητέρα μπροστά στην οικογένειά της - Συγκλονίζουν οι σκληρές εικόνες της τραγωδίας!


ekab
Διακοπές θανάτου για την άτυχη μητέρα στο Πήλιο. Σε κατάσταση σοκ τα μέλη της οικογένειάς της, που είδαν τα πάντα...

Μια ασύλληπτη τραγωδία στο Πήλιο συγκλονίζει την τοπική κοινωνία και όχι μόνο, με το θάνατο μιας μητέρας μπροστά στην οικογένειά της, στο Μαλάκι. Στην παραλιακή του Πηλίου, γυναίκα ηλικίας 47 ετών βρήκε ακαριαίο θάνατο στην προσπάθειά της να διασχίσει τον δρόμο μαζί με τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειάς της, με τα οποία αποχωρούσαν από κατάστημα εστίασης στην παραλία.

Αυτοκίνητο, το οποίο κινούνταν με κατεύθυνση  από τον Βόλο -με ιλιγγιώδη ταχύτητα, σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες- παρέσυρε την άτυχη πεζή, με αποτέλεσμα το σώμα της να εκτοξευτεί στον αέρα και να πέσει με δύναμη στο έδαφος αρκετά μέτρα μακριά! Στο σημείο, οι σκηνές που ακολούθησαν συγκλονίζουν. Ο σπαραγμός μαρτυρούσε το μέγεθος της συμφοράς που είχε προκληθεί.

Σε κατάσταση αλλοφροσύνης, άνθρωποι που ήταν μαζί με την αδικοχαμένη 47χρονη ήταν αδύνατον να συνειδητοποιήσουν τον ύπουλο τρόπο, με τον οποίο ο θάνατος είχε στήσει καρτέρι σ’ αυτό το αιματοβαμμένο και στο παρελθόν σημείο του παραλιακού δρόμου στο Μαλάκι Πηλίου, κόβοντας τη χαρά και το γέλιο τους.

Μπροστά από τα δύο παραλιακά καταστήματα εστίασης, τα οποία συγκεντρώνουν πλήθος κόσμου τους καλοκαιρινούς μήνες. Σε ένα από αυτά, πέρασε ανέμελα το βράδυ της η παρέα. Μέχρι τη στιγμή που αποχώρησαν και επιχείρησαν να διασχίσουν το οδόστρωμα, περνώντας στην απέναντι πλευρά, όπου βρίσκεται ανοιχτός χώρος στάθμευσης.

Αυτοκίνητο «θέρισε» την άτυχη μητέρα

Κανείς δεν πρόλαβε να αντιδράσει, όταν το ΙΧ αυτοκίνητο πέρασε σαν βολίδα, παρασέρνοντας τη γυναίκα μέχρι τον θάνατο. Ακολούθησαν στιγμές ανείπωτης τραγωδίας για τους δικούς της ανθρώπους που έγιναν μάρτυρες της φρίκης, αλλά και απερίγραπτο σοκ για τους θαμώνες και εργαζόμενους των καταστημάτων που πετάχτηκαν στον δρόμο.

Το άψυχο σώμα ανασύρθηκε από διασώστες του ΕΚΑΒ που έσπευσαν άμεσα μαζί με αστυνομικούς. Μετά την παράσυρση έπεσε μέσα σε στενό σημείο, ανάμεσα σε τοιχίο και δεξαμενή αερίου! Τα πάντα σταμάτησαν εκεί για την άτυχη γυναίκα, που έφυγε τόσο πρόωρα και άδικα. Ο θάνατός της ήταν ακαριαίος και οι διασώστες περιορίστηκαν δυστυχώς στη μεταφορά της σορού της στο Νοσοκομείο Βόλου.

Το καταραμένο σημείο της παράσυρσης

Η τραγωδία ξύπνησε μνήμες του δυστυχήματος που σημειώθηκε ακριβώς στο ίδιο σημείο το 2008, όταν σερβιτόρος παρασύρθηκε θανάσιμα, στην προσπάθειά του και τότε να διασχίσει τον ίδιο δρόμο.

Καταστηματάρχες και κάτοικοι μιλούν για την επικινδυνότητα του δρόμου, τον οποίο διασχίζουν καθημερινά προς και από την παραλία εκατοντάδες λουόμενοι. Οχήματα, τα οποία βρίσκοντας «άνοιγμα» σ’ αυτό το σημείο εξαιτίας της ευθείας του δρόμου, κινούνται με μεγάλες ταχύτητες, αποτελώντας μεγάλο κίνδυνο.

Πηγή: Εφημερίδα Ταχυδρόμος Βόλου, taxydromos.gr

lamiareport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ:

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το STILIDA NEWS δεν υιοθετεί καθ' οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα.Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΧΟΛΙΩΝ

Για τους αναγνώστες

Τα αναγραφόμενα από τους αναγνώστες δεν εκφράζουν τις απόψεις του διαχειριστή του STILIDA NEWS και φέρουν οι ίδιοι την ευθύνη των όσων γράφουν. Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται. Σε περίπτωση που μας διαφύγει κάποιο από τα μηνύματα αυτά παρακαλούμε τον ή τους θιγόμενους να μας ενημερώσουν στη διεύθυνση gkordis@gmail.com για να διαγραφεί.

ΚΥΡΙΩΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Η αναδημοσίευση δε ενός άρθρου δεν συνεπάγεται και την υιοθέτηση του περιεχομένου του από το "STILIDA NEWS"






Ο διαχειριστής

Ακολουθήστε μας στο Facebook
Powered by: Internetsmash
 
 
Google Analytics Alternative