Social Icons

Δευτέρα 9 Ιουλίου 2018

Η εμφάνιση και η αισθητική του επαγγελματικού μας χώρου


επαγγελματικός χώρος

Σαν το σπίτι μας, δύσκολα βρίσκουμε κάτι παρόμοιο! Είναι ο προσωπικός μας χώρος, είναι το καταφύγιο μας, το περιβάλλον που αναπτύσσεται και εξελίσσεται ο μικρόκοσμος της ζωής του καθενός μας. Υπάρχει όμως και ο εργασιακός χώρος, που είναι το δεύτερο, πιο σημαντικό περιβάλλον, μέσα στο οποίο δραστηριοποιείται και περνάει πολύτιμο χρόνο ο σύγχρονος άνθρωπος.
Ειδικά στις μέρες μας, αυτό που λέμε εργασιακός χώρος, αναφέρεται κυρίως σε γραφεία, δωμάτια επαγγελματικών κτιρίων και η διαμόρφωση και επίπλωσή τους, επηρεάζει καθοριστικά την παραγωγικότητα, την απόδοση και την καλή ψυχολογία των εργαζομένων.

Για το λόγο αυτό, είναι εξαιρετικά σημαντική η επιλογή καλού και κατάλληλου εξοπλισμού. Δηλαδή ο συνδυασμός ποιότητας, εργονομίας, αισθητικής και κόστους στα έπιπλα γραφείου που θα προμηθευτούμε. Γιατί αυτά είναι τελικά τα ζητούμενα από τον εξοπλισμό του εργασιακού μας χώρου.
Η ποιότητα είναι ένας πολύ σημαντικός παράγοντας για την επιλογή επίπλων. Η αισθητική και λειτουργική αξία ενός προϊόντος εξαρτάται από την χρήση υλικών κατασκευής υψηλής ποιότητας και τον σωστό σχεδιασμό και την σωστή διαδικασία παραγωγής τους προϊόντος.
Η απασχόληση σε χώρο γραφείου, προϋποθέτει καθιστική εργασία για ένα μεγάλο κομμάτι της ημέρας, σε μια στάση η οποία δεν είναι ιδανική για την υγεία. Συνεπώς καθίσματα, πολυθρόνες και καρέκλες που θα επιλέξετε θα πρέπει να λαμβάνουν υπόψη αυτή την σημαντική ιδιαιτερότητα.
Η άνεση που έχουμε κατά την εργασία σε χώρους γραφείου για ένα μεγάλο κομμάτι της ημέρας μειώνει την κούραση και αυξάνει την απόδοση μας. Συνεπώς τα άνετα έπιπλα θα μας προσφέρουν μακροπρόθεσμα οφέλη. 

Η εμφάνιση και η καλαισθησία είναι επίσης σημαντικές για την δημιουργία ενός ευχάριστου εργασιακού χώρου που προσφέρει στην ψυχολογία των εργαζομένων. Ένας όμορφος εργασιακός χώρος είναι πάντα σημαντικός για την καθημερινότητα όλων των εργαζομένων.
Τελειώνοντας με το κόστος, να σημειώσουμε το αυτονόητο, πως είναι επίσης σημαντικό σε σχέση βέβαια με την ποιότητα. Ο γνωστός δείκτης κόστους / ωφέλειας θα πρέπει να είναι πάντα στο μυαλό μας. Δηλαδή τι θα μας προσφέρουν και για πόσο διάστημα, χωρίς επιπλέον έξοδα.

Έχουμε επομένως μια εικόνα του τι αναζητάμε από την επίπλωση γραφείου, που θα γεμίσουν τον εργασιακό μας χώρο. Το επόμενο ερώτημα είναι που θα τα αναζητήσουμε;
Η αξιόπιστη πρόταση είναι η εταιρεία ΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ. Ελληνική παραγωγή επίπλων σε Ελληνικό Εργοστάσιο!
Μια εταιρεία που παράγει για πάνω από 50 χρόνια υψηλής ποιότητας έπιπλα με μεράκι, υπευθυνότητα και φαντασία για να καλύψει στο έπακρο τις δικές σας μοναδικές ανάγκες και ξεχωρίζει στον χώρο του επίπλου για την άριστη εξυπηρέτηση των πελατών της, το άρτιο εκπαιδευμένο προσωπικό της και την υψηλή ποιότητα των επίπλων που παράγει.

Δείτε επίσης: https://www.theodoridi.com/epipla-grafeiou/grafeia/dieuthidika

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ:

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το STILIDA NEWS δεν υιοθετεί καθ' οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα.Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΧΟΛΙΩΝ

Για τους αναγνώστες

Τα αναγραφόμενα από τους αναγνώστες δεν εκφράζουν τις απόψεις του διαχειριστή του STILIDA NEWS και φέρουν οι ίδιοι την ευθύνη των όσων γράφουν. Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται. Σε περίπτωση που μας διαφύγει κάποιο από τα μηνύματα αυτά παρακαλούμε τον ή τους θιγόμενους να μας ενημερώσουν στη διεύθυνση gkordis@gmail.com για να διαγραφεί.

ΚΥΡΙΩΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Η αναδημοσίευση δε ενός άρθρου δεν συνεπάγεται και την υιοθέτηση του περιεχομένου του από το "STILIDA NEWS"






Ο διαχειριστής

Ακολουθήστε μας στο Facebook
Powered by: Internetsmash
 
 
Google Analytics Alternative