Social Icons

Δευτέρα 9 Ιουλίου 2018

Βήμα ακροδεξιών-νεοναζί τα συλλαλητήρια για την Μακεδονία - Η ευθύνη της ΝΔ



akrodeksioi

Σε γραφικότητες εθνικιστών και πολιτικό βήμα ακροδεξιών-νεοναζί έχουν εκφυλιστεί πλέον τα σχεδόν καθημερινά συλλαλητήρια κατά της συμφωνίας των Πρεσπών σε διάφορες πόλεις, κυρίως της Βόρειας Ελλάδας. Είναι χαρακτηριστικό ότι σε χθεσινή συγκέντρωση και πορεία στην Θεσ/νίκη συμμετείχαν με το ζόρι 400 άτομα ενώ για σήμερα προγραμματίζεται νέα συγκέντρωση στη Βεργίνα.

Επίσης υπάρχει και κάλεσμα μέσω διαδικτύου για συγκέντρωση διαμαρτυρίας την ίδια ώρα έξω από τον Σύνδεσμο Βιομηχανιών Βορείου Ελλάδος στη Θεσσαλονίκη όπου θα μιλήσει ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας.

Η ΝΔ που εξέθρεψε με τον ακραίο εθνικιστικό της λόγο την ακροδεξιά υστερία, εισπράττει τώρα τον αντίκτυπο μιας πολιτικής γραφικότητας που ή ίδια δημιούργησε.

«Ο αρχαιολογικός χώρος της Βεργίνας επιλέχθηκε για να σταλεί το μήνυμα της ελληνικότητας της Μακεδονίας με τον πλέον εκκωφαντικό τρόπο», αναφέρεται στην ανακοίνωση των διοργανωτών.
Στη χθεσινή συγκέντρωση και πορεία ακροδεξιών στη Θεσσαλονίκη, άτομα προσπαθούσαν να επιτεθούν σε αλλοδαπούς που συναντούσαν στο δρόμο, ωστόσο, εμποδίζονταν από τις ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις που τους επιτηρούσαν.
Άντρες των ΜΑΤ είχαν στήσει φραγμό μπροστά από το Μνημείο του Ολοκαυτώματος και όταν πέρασε η πορεία, οι διαδηλωτές τους πέταξαν μπουκάλια και αντικείμενα.

Νωρίτερα το απόγευμα της Κυριακής, οι συγκεντρωμένοι έστησαν μικροφωνική στη Ν. Παραλία, κρατούσαν σημαίες και ανήρτησαν πανό στο μνημείο του Μ. Αλεξάνδρου που γράφει «Τσίπρα προδότη παραιτήσου» καθώς και ένα ακόμη πανό που γράφει «Δημοψήφισμα τώρα».

presspublica.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ:

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το STILIDA NEWS δεν υιοθετεί καθ' οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα.Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΧΟΛΙΩΝ

Για τους αναγνώστες

Τα αναγραφόμενα από τους αναγνώστες δεν εκφράζουν τις απόψεις του διαχειριστή του STILIDA NEWS και φέρουν οι ίδιοι την ευθύνη των όσων γράφουν. Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται. Σε περίπτωση που μας διαφύγει κάποιο από τα μηνύματα αυτά παρακαλούμε τον ή τους θιγόμενους να μας ενημερώσουν στη διεύθυνση gkordis@gmail.com για να διαγραφεί.

ΚΥΡΙΩΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Η αναδημοσίευση δε ενός άρθρου δεν συνεπάγεται και την υιοθέτηση του περιεχομένου του από το "STILIDA NEWS"






Ο διαχειριστής

Ακολουθήστε μας στο Facebook
Powered by: Internetsmash
 
 
Google Analytics Alternative