Social Icons

Δευτέρα 16 Ιουλίου 2018

Στυλίδα: Οι δεσμεύσεις που δεν υλοποιήθηκαν, η παραίτηση και ο… κρυφός ενδιαφερόμενος!


Δύσκολες καταστάσεις για την ομάδα ποδοσφαίρου της Στυλίδας. Εδώ και λίγα 24ωρα και μετά την παραίτηση της διοίκησης Πουρνάρα η ομάδα του λιμανιού πορεύεται “ακέφαλη”, τουλάχιστον μέχρι την Τετάρτη όπου θα πραγματοποιηθούν εκλογές για την ανάδειξη νέου Δ.Σ.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ (για την ώρα) δεν έχουν εκφραστεί προθέσεις από ομάδα ατόμων ή μεμονομένα άτομα στο να αναλάβουν να τρέξουν τον σύλλογο -διοικητικά- χωρίς βέβαια να αποκλείεται εξέλιξη μέχρι και την τελευταία στιγμή. Όπως γίνεται αντιληπτό η ανησυχία στους φίλους της ομάδας μεγαλώνει ενόψει και της παρθενικής συμμετοχής στην Γ’ Εθνική.Α.Ο.Στυλίδας

Οι καλά γνωρίζοντες τονίζουν ότι ήδη επιχειρείται μια ενεργοποίηση ατόμων που έχουν ασχοληθεί στο παρελθόν παραγοντικά με τον σύλλογο, όχι μόνο στην Στυλίδα αλλά και σε ομάδες της Ανατολικής Φθιώτιδας, υπό την… ομπρέλα επιφανή επιχειρηματία! Κανείς ωστόσο δεν μπορεί να μιλήσει με ασφάλεια.Α.Ο.Στυλίδας
Πως φτάσαμε ως εδώ;

Η Στυλίδα ήταν γνωστό από την περυσινή περίοδο ότι δεν είχε τον δυνατό χρηματοδότη στο “background” και με συνολική προσπάθεια και ένα μπατζετ λίγο πάνω απο 25.000ευρώ πήρε τον τίτλο. Του χρόνου τo μπάτζετ σχεδόν τριπλασιάζεται!

Α.Ο.Στυλίδας

Με το που τελείωσε το πρωτάθλημα και γνωρίζοντας ότι δεν υπάρχει η οικονομική δυνατότητα να στηριχθεί η προσπάθεια στην μεγαλύτερη κατηγορία, η προηγούμενη διοίκηση έβγαλε όχι μία αλλά δύο ανακοινώσεις ζητώντας ενίσχυση από επιχειρηματίες αλλά και απλούς φιλάθλους της Στυλίδας και της Ανατολικής Φθιώτιδας. Τα αποτελέσματα δεν ήταν τα καλύτερα αφού το αρχικό ποσό που ήθελαν να μαζέψουν οι μέχρι πρότινος διοικούντες (για να τρέξει ο σχεδιασμός) δεν συμπληρώθηκε με αποτέλεσμα να “παγώσουν” όλες οι εξελίξεις, εκτός από την ανακοίνωση παραμονής του Κώστα Αλεξίου.Α.Ο.Στυλίδας

Η εσωστρέφεια και η γκρίνια για τα πρόσωπα της -προηγούμενης πλέον- διοίκησης μεγάλωσε. Μετά από έκτακτο Δ.Σ φτάσαμε στην παραίτηση τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες κάποιες δεσμεύσεις για οικονομική ενίσχυση που φέρεται να είχε η παραιτηθείσα διοίκηση -από άτομα με οικονομική ευρωστία στην περιοχή- δεν υλοποιήθηκαν, και έτσι οι άνθρωποι που οδήγησαν την ομάδα στον τίτλο και την άνοδο αναγκάστηκαν να παραιτηθούν. Είναι χαρακτηριστική η ατάκα που βγαίνει από ανθρώπους της προηγούμενης πλέον διοίκησης “… μας είπαν ότι θα μας βοηθήσουν και μετά δεν σήκωναν τα τηλέφωνα“.
Ο κρυφός… ενδιαφερόμενος!

Μπορεί όλα να φαίνονται “μαύρα” την δεδομένη χρονική στιγμή δεν πρέπει όμως να αποκλείουμε την ανάμιξη στα διοικητικά του συλλόγου, ανθρώπου ο οποίος έχει ασχοληθεί παραγοντικά (αρκετά χρόνια) σε μεγαλύτερη κατηγορία. Οι πληροφορίες μας αναφέρουν ότι τα τελευταία 24ωρα άνθρωποι που βρίσκονται κοντά στην ομάδα πλησίασαν τον συγκεκριμένο επιχειρηματία προκειμένου να διερευνήσουν τις προθέσεις του να αναλάβει την Στυλίδα, μετά την αποχώρηση του από σύλλογο της Γ’ Εθνικής που βρισκόταν μέχρι πρότινος.Α.Ο.Στυλίδας

Ο ίδιος όπως προκύπτει δεν είναι αρνητικός στο να αναλάβει να “τρέξει” την ομάδα του λιμανιού μιας και η επαφή του με την περιοχή είναι σχεδόν καθημερινή λόγω και της επαγγελματικής του δραστηριότητας. Όσον αφορά το οικονομικό του βεληνεκές; Είναι ικανό να στηρίξει την ομάδα σε μια άκρως ανταγωνιστική πορεία στην μεγαλύτερη κατηγορία. Βέβαια για την ώρα οι συζητήσεις που φέρεται να έχουν γίνει με τον συγκεκριμένο άνθρωπο είναι περισσότερο σε διερευνητικό επίπεδο παρά οτιδήποτε άλλο. Να σημειώσουμε επίσης πως η φημολογία περι εμπλοκής παράγοντα που αποχώρησε από ομάδα της Α’ Φθιώτιδας το φετινό καλοκαίρι δεν επιβεβαιώνεται αυτή την στιγμή.
Κινητοποίηση και σε πολιτικό επίπεδο…

Α.Ο.Στυλίδας

Τέλος κινητοποίηση φέρεται να υπάρχει πάντως και σε πολιτικό επίπεδο με τον δήμαρχο Στυλίδας Απόστολο Γκλέτσο και τον βουλευτή της περιοχής Δημήτρη Βέττα να παρακολουθούν από κοντά τις εξελίξεις.

Α.Ο.Στυλίδας

Όλα θα ξεκαθαρίσουν μετά τις αρχαιρεσίες της Τετάρτης για ανάδειξη νέου Δ.Σ.

lamianow.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ:

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το STILIDA NEWS δεν υιοθετεί καθ' οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα.Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΧΟΛΙΩΝ

Για τους αναγνώστες

Τα αναγραφόμενα από τους αναγνώστες δεν εκφράζουν τις απόψεις του διαχειριστή του STILIDA NEWS και φέρουν οι ίδιοι την ευθύνη των όσων γράφουν. Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται. Σε περίπτωση που μας διαφύγει κάποιο από τα μηνύματα αυτά παρακαλούμε τον ή τους θιγόμενους να μας ενημερώσουν στη διεύθυνση gkordis@gmail.com για να διαγραφεί.

ΚΥΡΙΩΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Η αναδημοσίευση δε ενός άρθρου δεν συνεπάγεται και την υιοθέτηση του περιεχομένου του από το "STILIDA NEWS"






Ο διαχειριστής

Ακολουθήστε μας στο Facebook
Powered by: Internetsmash
 
 
Google Analytics Alternative