Social Icons

Παρασκευή 27 Ιουλίου 2018

Γ’ Εθνική: Το νέο Δ.Σ. του Α.Ο. Στυλίδας



Κόντρα σε όλους και σε όλα, ο ισχυρός άνδρας του Α.Ο.ΣΤΥΛΙΔΑΣ Τάσος Πουρνάρας, κατάφερε και συνέλεξε* ανθρώπους που θα πλαισιώσουν την προσπάθειά του για να κατέβει η ομάδα στη Γ’ Εθνική και διαμόρφωσε ένα Διοικητικό Συμβούλιο, το οποίο όμως θα υποστηρίζεται από πολυπληθή αριθμό μελών, ικανά να τρέξουν τις απαιτήσεις της ομάδας.

Σύσσωμος ο κόσμος της Στυλίδας, έδωσε εντολή στον πρόεδρο Τάσο Πουρνάρα, να σχηματίσει νέο Διοικητικό Συμβούλιο και να οδηγήσει την ομάδα στη Γ’ Εθνική για πρώτη φορά στην ιστορία της, με τη στήριξη να είναι καθολική.

Αναλυτικά το νέο Δ.Σ.

Πρόεδρος: Πουρνάρας Τάσος
Αντιπρόεδρος Α’: Κυριακίδης Γιώργος
Αντιπρόεδρος Β’: Τσιγαρίδας Ταξιάρχης
Γενικός Αρχηγός: Κυριακού Ταξιάρχης
Γραμματέας: Λουίζου Αλεξάνδρα
Ταμίας: Μπαλατσός Γιώργος
Έφορος: Κουγιουμτζής Μάκης

Μέλη:
  • Κατσικονούρης Κώστας
  • Μαραμής Μπάμπης
*Επειδή δεν ήρθε στο "Stilida News" κάποια ενημέρωση σχετικά με τη σύνθεση του νέου Διοικητικού Συμβουλίου του Α.Ο. Στυλίδας, αναδημοσιεύουμε τη σχετική είδηση από το speaker.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ:

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το STILIDA NEWS δεν υιοθετεί καθ' οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα.Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΧΟΛΙΩΝ

Για τους αναγνώστες

Τα αναγραφόμενα από τους αναγνώστες δεν εκφράζουν τις απόψεις του διαχειριστή του STILIDA NEWS και φέρουν οι ίδιοι την ευθύνη των όσων γράφουν. Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται. Σε περίπτωση που μας διαφύγει κάποιο από τα μηνύματα αυτά παρακαλούμε τον ή τους θιγόμενους να μας ενημερώσουν στη διεύθυνση gkordis@gmail.com για να διαγραφεί.

ΚΥΡΙΩΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Η αναδημοσίευση δε ενός άρθρου δεν συνεπάγεται και την υιοθέτηση του περιεχομένου του από το "STILIDA NEWS"






Ο διαχειριστής

Ακολουθήστε μας στο Facebook
Powered by: Internetsmash
 
 
Google Analytics Alternative