Social Icons

Τρίτη 10 Ιουλίου 2018

Εντυπωσιακό το μεγαλύτερο Φεστιβάλ Πνευστών της Ευρώπης, που έγινε 6-8 Ιουλίου 2018 στην Αμφίκλεια


Φεστιβάλ Πνευστών
«Εντυπωσιακό το μεγαλύτερο Φεστιβάλ Πνευστών της Ευρώπης, που έγινε 6-8 Ιουλίου 2018 στην Αμφίκλεια.»
Εντυπωσιακά "έκλεισε", το κορυφαίο Φεστιβάλ Πνευστών της Ευρώπης, που διοργανώθηκε 6-8 Ιουλίου 2018, στο Αγρόκτημα "Αμφίκαια", υπό την Καλλιτεχνική Διεύθυνση του κορυφαίου Έλληνα Τρομπετίστα, Παναγιώτη Μπαλαμού. Συνολικά πάνω από 40 σπουδαστές παρακολούθησαν τις εκδηλώσεις της διοργάνωσης.


Το πρόγραμμα του Φεστιβάλ, περιελάμβανε συναυλίες, σεμινάρια, διαγωνισμούς και διαλέξεις.

Συμμετείχαν οι διεθνούς φήμης, Έλληνες Σολίστ και Καθηγητές Χρήστος Καλούδης στο Κόρνο, Σπύρος Φαρρούγγιας στο Τρομπόνι, Θοδωρής Μαυρομμάτης στο Φλάουτο, Γιάννης Καραγιαννίδης στο Κλαρίνο, Διονύσης Αγαλιανός στην Τρομπέτα, Σάκης Μυρώνης στην Τούμπα.

Φεστιβάλ Πνευστών

Προσκεκλημένες επίσης είναι οι Φιλαρμονικές Ορχήστρες, "Καποδίστριας" Κέρκυρας, Δημοτική Δερβενίου και Δημοτική Ξυλοκάστρου.
Οι Συναυλίες του Φεστιβάλ, θα δοθούν στον υπέροχο εξωτερικό χώρο του Αγροκτήματος, με θέα τον Παρνασσό και ελεύθερη είσοδο για το κοινό της περιοχής.
Φεστιβάλ Πνευστών

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ:

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το STILIDA NEWS δεν υιοθετεί καθ' οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα.Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΧΟΛΙΩΝ

Για τους αναγνώστες

Τα αναγραφόμενα από τους αναγνώστες δεν εκφράζουν τις απόψεις του διαχειριστή του STILIDA NEWS και φέρουν οι ίδιοι την ευθύνη των όσων γράφουν. Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται. Σε περίπτωση που μας διαφύγει κάποιο από τα μηνύματα αυτά παρακαλούμε τον ή τους θιγόμενους να μας ενημερώσουν στη διεύθυνση gkordis@gmail.com για να διαγραφεί.

ΚΥΡΙΩΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Η αναδημοσίευση δε ενός άρθρου δεν συνεπάγεται και την υιοθέτηση του περιεχομένου του από το "STILIDA NEWS"






Ο διαχειριστής

Ακολουθήστε μας στο Facebook
Powered by: Internetsmash
 
 
Google Analytics Alternative