Social Icons

Παρασκευή 8 Ιουνίου 2018

Αποφράξεις: Ο απόλυτος εφιάλτης των σωληνώσεων στο σπίτι μας...


apofrakseis
Το πιο βασικό στοιχείο στη ζωή μας είναι αδιαμφισβήτητα το νερό, τόσο αυτό που πίνουμε όσο και εκείνο που χρησιμοποιούμε για την προσωπική μας καθαριότητα, την καθαριότητα των ρούχων και του σπιτιού μας, το μαγείρεμα και ένα σωρό άλλες χρήσεις.
Υπάρχει όμως και το χρησιμοποιημένο νερό που απομακρύνεται από το σπίτι μας με το αποχετευτικό δίκτυο, και αυτό δεν είναι καθόλου εύκολη υπόθεση, αφού φεύγει παίρνοντας μαζί του ακαθαρσίες, λίπη, λάδια, κάθε λογής σωματίδια και επιβλαβείς ουσίες.

Ως αποτέλεσμα αυτού, είναι πολύ εύκολο να προκληθούν αποφρακτικά προβλήματα σε κάποια σημεία των σωληνώσεων, ιδιαίτερα σε εκείνα που υποδέχονται πρώτα τα βρώμικα νερά. Η επίπτωση μάλιστα στους σωλήνες είναι αθροιστική και σωρευτική, αφού κάθε φορά μειώνεται, έστω και λίγο, η διατομή του αγωγού, μέχρι που κάποια στιγμή το νερό μαζί με τα υλικά που μεταφέρει δεν μπορεί να περάσει και έτσι προκαλείται «έμφραγμα» στο αποχετευτικό. 

Βέβαια κάτι τόσο σοβαρό, που μπορεί να αχρηστεύσει το αποχετευτικό δίκτυο μιας ολόκληρης πολυκατοικίας, δεν μπορεί να αντιμετωπιστεί με ένα σιφόνι, ούτε επαρκεί ένας υδραυλικός για να δώσει λύση. Σε τέτοιες περιπτώσεις μόνο οι αποφρακτικές εταιρείες έχουν την τεχνογνωσία, την πείρα και την υλικοτεχνική υποδομή για να δώσουν πραγματική απάντηση.

Οι εταιρείες αποφράξεων παρακολουθούν από κοντά τις τεχνολογικές εξελίξεις και με ψηφιακές κάμερες και άλλα συστήματα μπορούν να εντοπίσουν πού ακριβώς έχει βουλώσει ο σωλήνας, καθώς πολλές φορές το σημείο αυτό είναι «τυφλό» και η εργασία των τεχνικών δυσχεραίνεται. Όλος πάντως ο μηχανολογικός εξοπλισμός των αποφρακτικών εταιρειών είναι εξαιρετικά εκσυγχρονισμένος και αποτελεσματικός, έτσι ώστε ουσιαστικά να επιτυγχάνεται το 100% στην επίλυση των δύσκολων καταστάσεων. 

Οι επαγγελματίες των αποφράξεων έχουν πολλά χρόνια ενασχόληση με τις αποχετεύσεις, ως εκ τούτου τίποτε για αυτούς δεν είναι τόσο… τραγικό όσο μπορεί να φαίνεται στους πελάτες τους. Με σοβαρότητα, προσήλωση και επαγγελματισμό δίνουν την καλύτερη λύση όσο το δυνατόν πιο γρήγορα, ενώ προσφέρουν και εγγύηση για την εργασία τους. 

Ακόμη πιο σημαντική είναι η υπηρεσία που προσφέρουν όταν ο καιρός… δείχνει τα δόντια του και το νερό από ευλογία γίνεται απειλή. Σε περιπτώσεις καταιγίδων και νεροποντής, όπου τα διαμερίσματα, ιδιαίτερα τα υπόγεια, κινδυνεύουν να πλημμυρίσουν, οι εταιρείες αποφράξεων δίνουν πάντα ένα χεράκι απαντλώντας τα νερά και απελευθερώνοντας ρείθρα και φρεάτια από φερτά υλικά, όπως κορμούς δέντρων, ξύλα και κλαδιά.

Ακόμη, οι εταιρείες αποφράξεων είναι οι πιστοί φύλακες του αποχετευτικού συστήματος ακόμα και όταν δεν έχει εκδηλωθεί πρόβλημα, αφού αναλαμβάνουν να πραγματοποιήσουν τακτικούς ελέγχους και συντήρηση. Αρκετές φορές οι έλεγχοι αποκαλύπτουν στένωση της διατομής των αγωγών και ουσιαστικά αναδεικνύουν ένα σοβαρό αποφρακτικό πρόβλημα εν τη γενέσει του, γλιτώνοντας από χρόνο και ταλαιπωρία τους πελάτες.

Και βέβαια η παράμετρος εκείνη που δίνει ακόμη μεγαλύτερη αξία στις επιχειρήσεις αυτές είναι το κόστος, το οποίο ναι μεν πρέπει να είναι ανάλογο με την εργασία, αλλά πρέπει να λαμβάνει υπ’ όψιν και τη δύσκολη οικονομική συγκυρία που όλοι βιώνουμε. Έχοντας μια σταθερή σχέση με μια εταιρεία αποφράξεων, ο πελάτης γνωρίζει πάντοτε πού βαδίζει και έχει πλεονέκτημα σε προσφορές και ευκολίες πληρωμής.
Ούτως ή άλλως πάντως, λόγω της σημασίας της εργασίας τους, οι εταιρείες αποφράξεων δεν αφήνουν ποτέ χωρίς κάλυψη όποιον ζητήσει τη βοήθειά τους.

Πηγή αρθρογραφίας: https://www.apofraxeis4u.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ:

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το STILIDA NEWS δεν υιοθετεί καθ' οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα.Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΧΟΛΙΩΝ

Για τους αναγνώστες

Τα αναγραφόμενα από τους αναγνώστες δεν εκφράζουν τις απόψεις του διαχειριστή του STILIDA NEWS και φέρουν οι ίδιοι την ευθύνη των όσων γράφουν. Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται. Σε περίπτωση που μας διαφύγει κάποιο από τα μηνύματα αυτά παρακαλούμε τον ή τους θιγόμενους να μας ενημερώσουν στη διεύθυνση gkordis@gmail.com για να διαγραφεί.

ΚΥΡΙΩΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Η αναδημοσίευση δε ενός άρθρου δεν συνεπάγεται και την υιοθέτηση του περιεχομένου του από το "STILIDA NEWS"






Ο διαχειριστής

Ακολουθήστε μας στο Facebook
Powered by: Internetsmash
 
 
Google Analytics Alternative