Social Icons

Κυριακή 24 Ιουνίου 2018

Εύβοια: Το σκυλί που δεν έτρωγε και δεν έπινε για ν’ ακολουθήσει το αφεντικό του στο θάνατο


likoskilo
Μια απίστευτη ιστορία αγάπης. Μια ιστορία που αποδεικνύει ότι ο σκύλος δεν είναι απλά ο καλύτερος φίλος του ανθρώπου, καθώς, τις περισσότερες φορές, βάζει τον άνθρωπο πάνω και από τη δική του ζωή.

Πριν λίγο καιρό, στις 5 Ιουνίου, ο Θανάσης Καλτσούλας άφησε την τελευταία του πνοή, στο Μαντούδι της Ευβοίας, από ανακοπή καρδιάς μέσα στο γραφείο του. Ο 54χρονος είχε πάντα δίπλα του ένα λυκόσκυλο (γερμανικό ποιμενικό) που τον ακολουθούσε σε κάθε του βήμα.

Από την ημέρα που “έφυγε” ο 54χρονος, το σκυλί κάθισε στο σημείο που είχε πέσει το αφεντικό του και από τότε, δεν μετακινήθηκε, αρνήθηκε φαγητό και νερό, προκειμένου να ακολουθήσει το αφεντικό του στον θάνατο. Και όντως, πριν λίγες ημέρες, ο σκύλος άφησε την τελευταία του πνοή, στο ίδιο σημείο που είχε αφήσει την τελευταία του πνοή και ο Θανάσης Καλτσούλας.

zougla.gr

fonografos.net

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ:

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το STILIDA NEWS δεν υιοθετεί καθ' οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα.Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΧΟΛΙΩΝ

Για τους αναγνώστες

Τα αναγραφόμενα από τους αναγνώστες δεν εκφράζουν τις απόψεις του διαχειριστή του STILIDA NEWS και φέρουν οι ίδιοι την ευθύνη των όσων γράφουν. Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται. Σε περίπτωση που μας διαφύγει κάποιο από τα μηνύματα αυτά παρακαλούμε τον ή τους θιγόμενους να μας ενημερώσουν στη διεύθυνση gkordis@gmail.com για να διαγραφεί.

ΚΥΡΙΩΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Η αναδημοσίευση δε ενός άρθρου δεν συνεπάγεται και την υιοθέτηση του περιεχομένου του από το "STILIDA NEWS"






Ο διαχειριστής

Ακολουθήστε μας στο Facebook
Powered by: Internetsmash
 
 
Google Analytics Alternative