Social Icons

Σάββατο 2 Ιουνίου 2018

Στυλίδα: Επίσκεψη μηχανικών της ΕΡΓΟΣΕ στα κτίριά της στη Στυλίδα(Φώτο)


ΕΡΓΟΣΕ
"Μετά την επίσκεψη του Γενικού Γραμματέα του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών κ. Θάνου Βούρδα στη Στυλίδα στις 13 Απριλίου 2018, ο οποίος είχε ανταποκριθεί στην πρόσκλησή μου να στηρίξει την προσπάθεια μου για την αναβίωση της αίγλης του σιδηροδρομικού σταθμού και των συνοδών εγκαταστάσεων, πραγματοποιήθηκε αυτοψία σήμερα από αρμοδίους μηχανικούς της ΤΡΕΝΟΣΕ Α.Ε. και της Ο.Σ.Ε. Α.Ε. προκειμένου να αποτυπωθεί η υφιστάμενη κατάσταση των κτιριακών εγκαταστάσεων και να αξιολογηθούν οι εργασίες ανακατασκευής και αξιοποίησης τους στα πλαίσια υλοποίησης του προγράμματος e- drive academy (πρόγραμμα εκμάθησης κυκλοφοριακής αγωγής) για όλα τα σχολεία της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας".

Δημήτρης Βέττας 
Βουλευτής Συριζα- Φθιώτιδας
ΕΡΓΟΣΕ
ΕΡΓΟΣΕ
ΕΡΓΟΣΕ

Σχόλιο του κ. Θάνου Μπλούνα

"Κάλλιο αργά παρά ποτέ, αγαπητέ Δημήτρη. Αναφέρομαι στο πρόσφατο ενδιαφέρον σου για τα μαθήματα κυκλοφοριακής αγωγής και τις εγκαταστάσεις του ΟΣΕ καιι αναλογίζομαι με θλίψη ότι ως πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου και εξ απορρήτων σύμβουλος του δημάρχου μας αφήσατε αμφότεροι τόσα χρόνια στην τύχη του το πάρκο κυκλοφοριακής αγωγής που βρήκατε έτοιμο και το βαγόνι του ΟΣΕ που βρίσκεται μέσα σ' αυτό να μετατραπεί σε παράγκα του Καραγκιόζη...."

Θάνος Μπλούνας 

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ:

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το STILIDA NEWS δεν υιοθετεί καθ' οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα.Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΧΟΛΙΩΝ

Για τους αναγνώστες

Τα αναγραφόμενα από τους αναγνώστες δεν εκφράζουν τις απόψεις του διαχειριστή του STILIDA NEWS και φέρουν οι ίδιοι την ευθύνη των όσων γράφουν. Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται. Σε περίπτωση που μας διαφύγει κάποιο από τα μηνύματα αυτά παρακαλούμε τον ή τους θιγόμενους να μας ενημερώσουν στη διεύθυνση gkordis@gmail.com για να διαγραφεί.

ΚΥΡΙΩΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Η αναδημοσίευση δε ενός άρθρου δεν συνεπάγεται και την υιοθέτηση του περιεχομένου του από το "STILIDA NEWS"






Ο διαχειριστής

Ακολουθήστε μας στο Facebook
Powered by: Internetsmash
 
 
Google Analytics Alternative