Social Icons

Παρασκευή 1 Ιουνίου 2018

Στη θανατηφόρα συνήθεια του καπνίσματος αφιερωμένη η εκδήλωση στη Λαμία


Αντικαρκινική Λαμίας
Για μια κοινωνία χωρίς κάπνισμα, η Ελληνική Αντικαρκινική Εταιρεία Λαμίας σε συνεργασία με το γυμναστήριο Ballad Center και το Χορωδιακό Εργαστήρι Λαμίας, διοργάνωσε την Πέμπτη 31 Μαΐου 2018, Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καπνίσματος, εκδήλωση ευαισθητοποίησης και ενημέρωσης του κοινού, στην αίθουσα πολυχώρος «Πολιτεία» στον Άγιο Λουκά Λαμίας.

Οι διακεκριμένοι ομιλητές κα Αθανασία Κατσώνη (πνευμονολόγος), κα Αναστασία Τσάμη (ψυχοθεραπεύτρια) και ο Αντώνης Σάμιος manager του γυμναστηρίου Ballad Center, ανέπτυξαν από ιατρικής και κοινωνιολογικής πλευράς το θέμα της διακοπής του καπνίσματος, σημειώνοντας τα προβλήματα υγείας που συνοδεύουν το κάπνισμα και υποστηρίζοντας αποτελεσματικές πολιτικές για τον περιορισμό του. Το κάπνισμα μεταξύ άλλων, συσχετίζεται θετικά με την εμφάνιση του πεπτικού έλκους, την οστεοπόρωση, προβλήματα στοματικής υγείας, τη μείωση της όσφρησης, της γεύσης, της συγκέντρωσης και της μνήμης, προκαλεί διαταραχές στην έμμηνο ρύση και αυξάνει τον κίνδυνο των μολύνσεων.

Η πρόεδρος της ΕΑΕ Λαμίας Αλεξάνδρα Βεντούρη – Νασοπούλου τόνισε ότι ο καπνός που καπνίζεται ιδιαίτερα σε κλειστούς χώρους σκοτώνει 6 εκατομμύρια ανθρώπους κάθε χρόνο, από τους οποίους οι 600.000 είναι παθητικοί καπνιστές, αφανίζει τα παιδιά μας και κοστίζει πολλά σε ζωές και χρήμα.
Αντικαρκινική Λαμίας
Τέλος τη σκυτάλη παρέλαβε το "Χορωδιακό Εργαστήρι Λαμίας" ερμηνεύοντας κομμάτια του Θ. Μικρούτσικου, Μ. Χατζηδάκη κ.α. αποσπώντας πολλά και ενθουσιώδη σχόλια.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ:

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το STILIDA NEWS δεν υιοθετεί καθ' οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα.Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΧΟΛΙΩΝ

Για τους αναγνώστες

Τα αναγραφόμενα από τους αναγνώστες δεν εκφράζουν τις απόψεις του διαχειριστή του STILIDA NEWS και φέρουν οι ίδιοι την ευθύνη των όσων γράφουν. Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται. Σε περίπτωση που μας διαφύγει κάποιο από τα μηνύματα αυτά παρακαλούμε τον ή τους θιγόμενους να μας ενημερώσουν στη διεύθυνση gkordis@gmail.com για να διαγραφεί.

ΚΥΡΙΩΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Η αναδημοσίευση δε ενός άρθρου δεν συνεπάγεται και την υιοθέτηση του περιεχομένου του από το "STILIDA NEWS"






Ο διαχειριστής

Ακολουθήστε μας στο Facebook
Powered by: Internetsmash
 
 
Google Analytics Alternative