Social Icons

Τετάρτη 27 Ιουνίου 2018

Πρόστιμα… 5.000 € (και άνω) έτσι ξαφνικά, σε επιχειρηματίες των Τρικάλων


prostima
Μπιλετάκια απέστειλε (συστημένα!!!) το Ταμείο Εθνικής Οδοποιίας σε όλες τις επιχειρήσεις από το Δέλτα Καλαμπάκας μέχρι το…. Μεγαλοχώρι!!!

Οι επιχειρηματίες καλούνται να πληρώσουν πρόστιμα περίπου 5.000 € ο καθένας επειδή οι επιχειρήσεις τους έχουν πρόσβαση στην… εθνική οδό. Όπως θυμούνται κάποιοι από αυτούς το 2002 άνθρωποι του Ταμείου Εθνικής Οδοποιίας είχαν κάνει καταγραφή των επιχειρήσεων. Μετά από 2 χρόνια έλαβαν ειδοποιητήρια να πληρώσουν από 400 έως 600 € ο καθένας, αναλόγως των τετραγωνικών των επιχειρήσεών τους.
Έλαβαν και δεύτερη ειδοποίηση το 2007-2008 και έκτοτε τίποτα.Κανένας επιχειρηματίας δεν έδωσε… σημασία τότε. Τώρα, τα πρόστιμα ετών αθροίστηκαν και με το τελευταίο σημείωμα που έλαβαν καλούνται να εξοφλήσουν το ποσό μέχρι 30 Ιουλίου, καθώς έπειτα το Ταμείο Εθνικής Οδοποιίας μπαίνει σε καθεστώς εκκαθάρισης και τα χρέη βεβαιώνονται στην Εφορία!!!…

Οι επαγγελματίες που έλαβαν ειδοποιητήρια σαν αυτό που παρουσιάζει παραπάνω το trikalavoice.gr, σημειώνουν δε ότι πέραν όλων των άλλων υπάρχει «μπέρδεμα» με τον δρόμο, που από το Δέλτα Καλαμπάκας μέχρι το Δέλτα Λαρίσης είναι χαρακτηρισμένος ως «δευτερεύων εθνικής οδού», μετά ως «επαρχιακός» και για ένα τμήμα του «δημοτικός».

Είναι σε επαφή με την Αντιπεριφέρεια και το Επιμελητήριο Τρικάλων και προσπαθούν να βρουν λύση… πριν να είναι αργά!!!… Καλό θα είναι όποιος έλαβε ανάλογα ειδοποιητήρια να απευθυνθεί και απευθείας στο Επιμελητήριο για νομικές συμβουλές.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ:

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το STILIDA NEWS δεν υιοθετεί καθ' οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα.Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΧΟΛΙΩΝ

Για τους αναγνώστες

Τα αναγραφόμενα από τους αναγνώστες δεν εκφράζουν τις απόψεις του διαχειριστή του STILIDA NEWS και φέρουν οι ίδιοι την ευθύνη των όσων γράφουν. Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται. Σε περίπτωση που μας διαφύγει κάποιο από τα μηνύματα αυτά παρακαλούμε τον ή τους θιγόμενους να μας ενημερώσουν στη διεύθυνση gkordis@gmail.com για να διαγραφεί.

ΚΥΡΙΩΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Η αναδημοσίευση δε ενός άρθρου δεν συνεπάγεται και την υιοθέτηση του περιεχομένου του από το "STILIDA NEWS"






Ο διαχειριστής

Ακολουθήστε μας στο Facebook
Powered by: Internetsmash
 
 
Google Analytics Alternative