Social Icons

Τρίτη 12 Ιουνίου 2018

2ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΕΧΙΝΑΙΩΝ: ΘΕΡΜΕΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ


1
2ο Δ.Σ. ΕΧΙΝΑΙΩΝ: ΘΕΡΜΕΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ

Κατά τη διάρκεια των προηγούμενων ημερών έγιναν στο 2ο Δ.Σ. Εχιναίων αναγκαίες εργασίες αποκατάστασης και συντήρησης των κιγκλιδωμάτων της εκτεταμένης περίφραξης, με πλήρη υποστήριξη εκ μέρους της AGROINVEST Α.Ε.Β.Ε τόσο για το κόστος των υλικών βαφής όσο και για την  προθυμότατη ομάδα των εργαζομένων που υλοποίησε τις σχετικές εργασίες. Οφείλουμε να αναγνωρίσουμε με ευγνωμοσύνη πως η αυτή η γενναιόδωρη, πλήρης ανταπόκριση στο σχετικό αίτημα βοήθειας εκ μέρους του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου μας προκάλεσε εξαρχής θετική έκπληξη, η οποία μεγάλωνε κατά τη διάρκεια των εργασιών και βεβαίως δικαιώνεται απολύτως από το ολοκληρωμένο αποτέλεσμα.

2
Εκ μέρους των παιδιών, όλων των εκπαιδευτικών και της Διεύθυνσης του 2ου Δημοτικού Σχολείου Εχιναίων, αλλά και του οικείου Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά τον κ. Γιάννη Βογιατζή, Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο της AGROINVEST Α.Ε.Β.Ε, καθώς χάρη στην άμεση, συνεπή, εξαιρετικά αποτελεσματική υποστήριξή εκ μέρους του έχουμε τη χαρά και την ικανοποίηση να βλέπουμε αποκαταστημένα τα κιγκλιδώματα περίφραξης-εξώστη και περιποιημένη την εξωτερική όψη του σχολικού συγκροτήματος. Επιπλέον, εκφράζουμε τις θερμότατες ευχαριστίες μας και σε όλους όσους συνέπραξαν.

Εκτιμούμε ιδιαίτερα την συγκεκριμένη εταιρική/κοινωνική προσφορά προς το Σχολείο μας -που αποτελεί μέρος ανάλογων πολύπλευρων δράσεων και χορηγιών- και απευθύνουμε από καρδιάς ευχές για υγεία και δύναμη για καλή συνέχεια. Κάθε φορά που έχουμε τη χαρά να υποδεχόμαστε έμπρακτη συμπαράσταση από το άμεσο περιβάλλον του Σχολείου ενδυναμώνεται η πεποίθησή μας πως αξίζει όλοι να προσπαθούμε ό,τι καλύτερο για τα παιδιά μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ:

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το STILIDA NEWS δεν υιοθετεί καθ' οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα.Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΧΟΛΙΩΝ

Για τους αναγνώστες

Τα αναγραφόμενα από τους αναγνώστες δεν εκφράζουν τις απόψεις του διαχειριστή του STILIDA NEWS και φέρουν οι ίδιοι την ευθύνη των όσων γράφουν. Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται. Σε περίπτωση που μας διαφύγει κάποιο από τα μηνύματα αυτά παρακαλούμε τον ή τους θιγόμενους να μας ενημερώσουν στη διεύθυνση gkordis@gmail.com για να διαγραφεί.

ΚΥΡΙΩΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Η αναδημοσίευση δε ενός άρθρου δεν συνεπάγεται και την υιοθέτηση του περιεχομένου του από το "STILIDA NEWS"






Ο διαχειριστής

Ακολουθήστε μας στο Facebook
Powered by: Internetsmash
 
 
Google Analytics Alternative