Social Icons

Παρασκευή 25 Μαΐου 2018

Βίαζε και τις δύο ανήλικες αδερφές ο παντοπώλης - τέρας από τη Νέα Ιωνία


1
Είχε καταδικαστεί σε 20ετη φυλάκιση από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Κέρκυρας και την Πέμπτη ο Εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Βόλου άσκησε σε βάρος του συμπληρωματική δίωξη, για κατάχρηση ανηλίκου σε ασέλγεια.

Δεν έχουν τελειωμό οι αποκαλύψεις για τον 56χρονο παντοπώλη από τη Νέα Ιωνία του Βόλου που τον περασμένο Ιούλιο συνελήφθη στην Κέρκυρα για ασέλγεια σε βάρος 14χρονης, την οποία είχε πάρει μαζί του διακοπές με τη συναίνεση της μητέρας της!

Στα μέσα Μαΐου το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Κέρκυρας τον καταδίκασε σε 20ετη φυλάκιση για απόπειρα βιασμού και κατάχρηση σε ασέλγεια ανηλίκου έναντι αμοιβής και σε 14ετη κάθειρξη τη 40χρονη «μητέρα» της ανήλικης.

Την Πέμπτη (24/5) ο Εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Βόλου, άσκησε σε βάρος του συμπληρωματική δίωξη, σε βαθμό κακουργήματος για κατάχρηση ανηλίκου σε ασέλγεια που είχε συμπληρώσει τα 14 όχι όμως και τα 18 χρόνια υπό τις επιβαρυντικές περιστάσεις της τέλεσης από πρόσωπο που διατηρούσε φιλικές σχέσεις με οικείο πρόσωπο του ανηλίκου και δεχόταν υπηρεσίες ανηλίκου.

Η περίπτωση αυτή αφορά τη μεγαλύτερη αδελφή (είναι εξαμελής οικογένεια), που είχε δεχτεί και κείνη τις περιποιήσεις του επιχειρηματία από τη Νέα Ιωνίας, όταν ήταν ανήλικη (τώρα είναι 18).

Η υπόθεση που είχε σοκάρει την κοινή γνώμη είχε αποκαλυφτεί το περασμένο καλοκαίρι όταν ο 56χρονος είχε πάρει στις διακοπές του τη 14χρονη για να εκπληρώσει τις διαστρεμμένες ορέξεις του. Για κακή του τύχη όμως η παρατηρητικότητα των ανθρώπων του ξενοδοχείου είχε ως αποτέλεσμα να ενημερωθούν οι αρχές και να ξετυλιχτεί το κουβάρι της αμαρτίας. Από την πρώτη στιγμή εκτός της κακοποίησης της 14χρονης στο μικροσκόπιο των αρχών είχαν μπει στοιχεία που φανέρωναν ότι ο 56χρονος είχε ξεκινήσει τις άρρωστες ορέξεις του από τη μεγαλύτερη αδερφή, πάντα με τη συναίνεση της μητέρας που αρκούνταν σε λίγα χρήματα και φαγητό προκειμένου να εκδίδει τις κόρες της.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ:

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το STILIDA NEWS δεν υιοθετεί καθ' οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα.Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΧΟΛΙΩΝ

Για τους αναγνώστες

Τα αναγραφόμενα από τους αναγνώστες δεν εκφράζουν τις απόψεις του διαχειριστή του STILIDA NEWS και φέρουν οι ίδιοι την ευθύνη των όσων γράφουν. Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται. Σε περίπτωση που μας διαφύγει κάποιο από τα μηνύματα αυτά παρακαλούμε τον ή τους θιγόμενους να μας ενημερώσουν στη διεύθυνση gkordis@gmail.com για να διαγραφεί.

ΚΥΡΙΩΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Η αναδημοσίευση δε ενός άρθρου δεν συνεπάγεται και την υιοθέτηση του περιεχομένου του από το "STILIDA NEWS"






Ο διαχειριστής

Ακολουθήστε μας στο Facebook
Powered by: Internetsmash
 
 
Google Analytics Alternative