Social Icons

Τρίτη 29 Μαΐου 2018

Βγήκε το πόρισμα για το θάνατο της 46χρονης που έφυγε ξαφνικά στο κέντρο της Λαμίας / Σήμερα η κηδεία της


1
Τέλος στα όποια σενάρια ακούστηκαν ή γράφτηκαν τα τελευταία 24ωρα έβαλε το πόρισμα της ιατροδικαστικής μετά τη νεκροψία-νεκροτομή για τη 46χρονη που έφυγε ξαφνικά στο κέντρο της Λαμίας τα ξημερώματα της Κυριακής.

Σε πνευμονικό οίδημα οφείλεται τελικά, σύμφωνα με το πόρισμα του ιατροδικαστή, ο ξαφνικός θάνατος της 46χρονης γυναίκας, τα ξημερώματα της Κυριακής, στο κέντρο της πόλης.

«Το Πνευμονικό οίδημα είναι μια κατάσταση που προκαλείται από την συσσώρευση υγρού στους πνεύμονες. Αυτό το υγρό συλλέγεται στους πολυάριθμους θύλακες αέρα στους πνεύμονες, καθιστώντας δύσκολη την αναπνοή. Το πνευμονικό οίδημα που αναπτύσσεται ξαφνικά (οξύ) είναι μια επείγουσα ιατρική κατάσταση που απαιτεί άμεση περίθαλψη. Η πάθηση μερικές φορές μπορεί να αποδειχθεί μοιραία για την ζωή του ασθενούς, οι προοπτικές βελτιώνονται, όταν λάβει άμεση θεραπεία τόσο για την ίδια την πάθηση, όσο και για το υποκείμενο πρόβλημα που την προκαλεί».

Η 46χρονη, μητέρα δύο παιδιών, διασκέδαζε στο κέντρο της Λαμίας, όταν αισθάνθηκε αδιαθεσία και ζήτησε από 48χρονο που είχε γνωρίσει λίγες ώρες νωρίτερα να τη μεταφέρει στο νοσοκομείο.
Δυστυχώς μόλις μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο πιστοποιήθηκε απλά ο θάνατος της.
Σήμερα το απόγευμα, η οικογένεια της, συγγενείς και φίλοι θα της πουν το τελευταίο αντίο. Η κηδεία της θα γίνει στις 5.00 το απόγευμα σε χωριό του Δομοκού.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ:

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το STILIDA NEWS δεν υιοθετεί καθ' οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα.Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΧΟΛΙΩΝ

Για τους αναγνώστες

Τα αναγραφόμενα από τους αναγνώστες δεν εκφράζουν τις απόψεις του διαχειριστή του STILIDA NEWS και φέρουν οι ίδιοι την ευθύνη των όσων γράφουν. Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται. Σε περίπτωση που μας διαφύγει κάποιο από τα μηνύματα αυτά παρακαλούμε τον ή τους θιγόμενους να μας ενημερώσουν στη διεύθυνση gkordis@gmail.com για να διαγραφεί.

ΚΥΡΙΩΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Η αναδημοσίευση δε ενός άρθρου δεν συνεπάγεται και την υιοθέτηση του περιεχομένου του από το "STILIDA NEWS"






Ο διαχειριστής

Ακολουθήστε μας στο Facebook
Powered by: Internetsmash
 
 
Google Analytics Alternative