Social Icons

Πέμπτη 24 Μαΐου 2018

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΠΑΚΟ - ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ – ΤΕΤΑΡΤΗ 30 ΜΑΗ – ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΠΛ. ΠΑΡΚΟΥ 10.00 π.μ.


pako
ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΠΑΚΟ 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 
Συναδέλφισσες , Συνάδελφοι

ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ – ΤΕΤΑΡΤΗ 30 ΜΑΗ – ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΠΛ. ΠΑΡΚΟΥ 10.00 π.μ.

Βγαίνουμε στον αγώνα μαζί με τους φτωχούς αγρότες και επαγγελματίες, τους αυτοαπασχολούμενους, όλους αυτούς που είναι θύματα της ίδιας βάρβαρης πολιτικής και συναντηθήκαμε το προηγούμενο διάστημα στον κοινό αγώνα.

Να συσπειρωθούμε γύρω από το Σωματείο και να διεκδικήσουμε να μην χαθεί ούτε μία θέση εργασίας, ούτε ένα δικαίωμα μας. Τώρα που η εργοδοσία προχώρησε στο πούλημα της εταιρίας. Κανένας μόνος του συνάδελφοι.

Τη δίκαιη ανάπτυξη που προπαγανδίζουν όλοι μαζί, κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ και κόμματα που υπηρετούν την ίδια πολιτική, οι ηγεσίες σε ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ, ΓΣΕΒΕΕ, ΕΣΕΕ, τα επιμελητήρια με τον ΣΕΒ, τους τραπεζίτες τη νιώθουμε καθημερινά στο πετσί μας.

Θέλουν να αποδεχτούμε την μοίρα που μας ετοιμάζουν και να μείνουμε γονατισμένοι, να θυσιάσουμε όποιο δικαίωμα μας έχει απομείνει ακόμα για χάρη της αύξησης των κερδών των επιχειρηματικών ομίλων.

Είναι ανάγκη να μην παρασυρθεί κανένας εργαζόμενος από την προπαγάνδα της κυβέρνησης για τη δήθεν μεταμνημονιακή εποχή που έρχεται αφού δεν πρόκειται να υπάρξει ανάκτηση των απωλειών και κατάργηση των αντεργατικών - αντιασφαλιστικών νόμων, επιστροφή των μισθών και των δικαιωμάτων που τσακίστηκαν αυτά τα χρόνια.

Αντίθετα θα ενισχυθεί η αντιλαϊκή επίθεση με βάση τα μνημόνια και την επιτήρηση της ΕΕ. Η ανάπτυξή τους θα στηθεί στα συντρίμμια της ζωής και των δικαιωμάτων μας. Δεν θα αλλάξει η κατάσταση που βιώνουμε στους τόπους δουλειάς με τους μισθούς πείνας, τις καθυστερήσεις πληρωμών, τις απλήρωτες υπερωρίες, την εργοδοτική τρομοκρατία, τα εργατικά ατυχήματα, την ανασφάλιστη εργασία. Θα συνεχιστεί η φορολογική λαίλαπα, το πετσόκομμα των συντάξεων και των κοινωνικών επιδομάτων, οι κατασχέσεις και οι πλειστηριασμοί.

Αυτά που χάθηκαν τα χρόνια της κρίσης θα μπορέσουμε να τα ανακτήσουμε μόνο με τον ταξικό αγώνα, με ισχυρά συνδικάτα, με κοινή δράση και συμμαχία με τα φτωχά λαϊκά στρώματα.

Οι συνδικαλιστικές ηγεσίες σε ΓΣΕΕ – ΑΔΕΔΥ (ΠΑΣΚΕ-ΔΑΚΕ – ΣΥΡΙΖΑ/ ΜΕΤΑ) έστησαν μια συμμαχία προθύμων και ετοιμάζουν φιέστα στις 30 του Μάη καλώντας τους εργαζόμενους να απεργήσουν και να διαδηλώσουν για την ενίσχυση της επιχειρηματικότητας και της καινοτομίας, να παλέψει δηλαδή ο φτωχός λαός για τα αιτήματα και το πλαίσιο της μεγαλοεργοδοσίας, του ΟΟΣΑ, του ΔΝΤ, της ΕΕ και της κυβέρνησης.

Είναι οι ίδιοι που έβαλαν πλάτη να περάσουν χωρίς αντιδράσεις όλα τα μέτρα της κυβέρνησης που περιλάμβανε το τρίτο μνημόνιο, οι πλειστηριασμοί, οι ιδιωτικοποιήσεις, η φοροληστεία, οι απολύσεις, οι περιορισμοί του δικαιώματος στην απεργία. Αυτόν τον δρόμο στηρίζει και το Εργατικό Κέντρο Περιφερειακής Ενότητας Φθιώτιδας. ΜΗΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΕΣΤΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ. ΓΥΡΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ. ΕΙΝΑΙ ΟΡΓΑΝΑ ΤΩΝ ΕΡΓΟΔΟΤΩΝ.

Για μας τους εργαζόμενους ένας δρόμος υπάρχει: Ο δρόμος της οργάνωσης και της συλλογικής διεκδίκησης. Είναι στο χέρι μας να αλλάξουμε τη ζωή μας!

Από κάθε χώρο δουλειάς στέλνουμε ισχυρό μήνυμα: Η Ανάπτυξή σας τσακίζει τη ζωή μας! Οργάνωση και αντεπίθεση η επιλογή μας! Αγωνιζόμαστε με επίκεντρο τις ανάγκες μας για:

1. Αυξήσεις στους μισθούς, τις συντάξεις, τις κοινωνικές παροχές.

2. Κατάργηση όλων των αντεργατικών αντιλαϊκών νόμων και των 3 μνημονίων.

3. Επαναφορά, υποχρεωτικότητα των ΣΣΕ, κανένας κάτω από τα 751 ευρώ.

4. Νομοθετική κατοχύρωση της Κυριακάτικης αργίας.

5. Κανένας πλειστηριασμός πρώτης κατοικίας.

6. Κάτω οι φόροι - να πληρώσει το μεγάλο κεφάλαιο.

7. Κατάργηση του ΕΝΦΙΑ, των χαρατσιών, της φοροληστείας.

8. Κατάργηση του νόμου Κατρούγκαλου.

9. Να γίνουν προσλήψεις στα δημόσια Νοσοκομεία, στα σχολεία, μόνιμων πλήρους απασχόλησης εκπαιδευτικών και υγειονομικών όλων των ειδικοτήτων.

Όλοι στην απεργία στις 30 Μάη και στην συγκέντρωση Πλ. Πάρκου 10.00 π.μ.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ:

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το STILIDA NEWS δεν υιοθετεί καθ' οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα.Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΧΟΛΙΩΝ

Για τους αναγνώστες

Τα αναγραφόμενα από τους αναγνώστες δεν εκφράζουν τις απόψεις του διαχειριστή του STILIDA NEWS και φέρουν οι ίδιοι την ευθύνη των όσων γράφουν. Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται. Σε περίπτωση που μας διαφύγει κάποιο από τα μηνύματα αυτά παρακαλούμε τον ή τους θιγόμενους να μας ενημερώσουν στη διεύθυνση gkordis@gmail.com για να διαγραφεί.

ΚΥΡΙΩΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Η αναδημοσίευση δε ενός άρθρου δεν συνεπάγεται και την υιοθέτηση του περιεχομένου του από το "STILIDA NEWS"






Ο διαχειριστής

Ακολουθήστε μας στο Facebook
Powered by: Internetsmash
 
 
Google Analytics Alternative