Social Icons

Κυριακή 27 Μαΐου 2018

Ο ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ Δ. ΛΕΪΜΟΝΗΣ ΣΤΟ 2ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΕΧΙΝΑΙΩΝ


1
Ο ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΛΕΪΜΟΝΗΣ ΣΤΟ 2ο Δ.Σ. ΕΧΙΝΑΙΩΝ 

Με μεγάλο ενθουσιασμό μικροί και μεγάλοι, μαθητές-ριες όλων των τάξεων και παιδιά της «Βιβλιοφιλίας», προσκαλέσαμε τον συγγραφέα κ. Διονύση Λεϊμονή στο σχολείο μας και τον υποδεχτήκαμε την Παρασκευή 25 Μαΐου 2018. Μαζί συζητήσαμε για τα βιβλία του και ειδικότερα για «Το 17ο κιβώτιο» καθώς και για τη συνέχεια του, το πρόσφατα βραβευμένο «Τέταρτο αλογάκι».

2
 Συζητήσαμε επίσης γενικότερα για τη συγγραφή, τη φιλαναγνωσία, τα δικά του αγαπημένα βιβλία, τα Παρθενώνεια γλυπτά, τους αρχαιολόγους και την ενάλια αρχαιολογία, απάντησε στις ερωτήσεις μας με προθυμία, μας έδειξε σχετικά βίντεο, του δείξαμε κατασκευές που εμπνευστήκαμε από τους ήρωες και τις θαλασσινές τους περιπέτειες στο «17ο κιβώτιο» και του χαρίσαμε αναμνηστικά…
Οι δικές μας αναμνήσεις από τη συνάντησή μας με τον κ. Λεϊμονή είναι γεμάτες από μια ατμόσφαιρα ζεστασιάς, αμεσότητας και φιλικής διάθεσης, εγκάρδια χαμόγελα και αγκαλιές και, κυρίως, πολλή αγάπη για τα παιδιά και για τα βιβλία που αξίζει να διαβάζουν!
Θα περιμένουμε με χαρά την επόμενη ευκαιρία να ξανασυναντηθούμε με έναν/μία συγγραφέα, διαβάζοντας πρώτα όσα ωραία βιβλία δημιουργεί η γνώση και η φαντασία των ανθρώπων.

3

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ:

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το STILIDA NEWS δεν υιοθετεί καθ' οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα.Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΧΟΛΙΩΝ

Για τους αναγνώστες

Τα αναγραφόμενα από τους αναγνώστες δεν εκφράζουν τις απόψεις του διαχειριστή του STILIDA NEWS και φέρουν οι ίδιοι την ευθύνη των όσων γράφουν. Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται. Σε περίπτωση που μας διαφύγει κάποιο από τα μηνύματα αυτά παρακαλούμε τον ή τους θιγόμενους να μας ενημερώσουν στη διεύθυνση gkordis@gmail.com για να διαγραφεί.

ΚΥΡΙΩΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Η αναδημοσίευση δε ενός άρθρου δεν συνεπάγεται και την υιοθέτηση του περιεχομένου του από το "STILIDA NEWS"






Ο διαχειριστής

Ακολουθήστε μας στο Facebook
Powered by: Internetsmash
 
 
Google Analytics Alternative