Social Icons

Δευτέρα 23 Απριλίου 2018

ΚΝΕ - ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΜΑΘΗΤΩΝ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ


ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΜΠΑΣΚΕΤ
Με επιτυχία το Τουρνουά Μπάσκετ 3on3 της ΤΟ Φθιώτιδας της ΚΝΕ
Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Τουρνουά Μπάσκετ που διοργάνωσε η ΤΟ Φθιώτιδας της ΚΝΕ το Σάββατο 21 Απρίλη, στα πλαίσια του Μαθητικού Φεστιβάλ της ΚΝΕ. Μαθητές αλλά και νεολαία της περιοχής έφτιαξαν ομάδες και έλαβαν συμμετοχή στο Τουρνουά με σύνθημα «Βάζουμε καλάθι ενάντια σε όλα τα ναρκωτικά».

ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΜΠΑΣΚΕΤ
Χαιρετισμό απηύθυνε η Γεροκούδη Δήμητρα, μέλος του ΤΓ Φθιώτιδας της ΚΝΕ, που τόνισε ότι μέσα από τη διοργάνωση του Τουρνουά θέλουμε να καλέσουμε όλους τους νέους να παλέψουν μαζί μας ενάντια σε καθετί που «ναρκώνει» τη συνείδησή και το μυαλό μας, λέγοντας «όχι ενάντια σε όλα τα ναρκωτικά». Ιδιαίτερα σήμερα που οι εξελίξεις στην ευρύτερη περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου μετά τη νέα επέμβαση στη Συρία και την παραπέρα εμπλοκή της χώρας στις πολεμικές συγκρούσεις, οι νέοι οφείλουμε να επαγρυπνούμε δίνοντας με κάθε τρόπο το αντιπολεμικό μας μήνυμα.
Τέλος τονίστηκε ότι θα δοθεί συνέχεια σε αυτήν την πρωτοβουλία, αποκορύφωμα της οποίας είναι το Μαθητικό Φεστιβάλ της ΚΝΕ που θα πραγματοποιηθεί στην πόλη μας το Σάββατο 28 Απρίλη.
ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΜΠΑΣΚΕΤ
ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΜΠΑΣΚΕΤ

ΛΑΜΙΑ 23/4/2018

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ:

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το STILIDA NEWS δεν υιοθετεί καθ' οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα.Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΧΟΛΙΩΝ

Για τους αναγνώστες

Τα αναγραφόμενα από τους αναγνώστες δεν εκφράζουν τις απόψεις του διαχειριστή του STILIDA NEWS και φέρουν οι ίδιοι την ευθύνη των όσων γράφουν. Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται. Σε περίπτωση που μας διαφύγει κάποιο από τα μηνύματα αυτά παρακαλούμε τον ή τους θιγόμενους να μας ενημερώσουν στη διεύθυνση gkordis@gmail.com για να διαγραφεί.

ΚΥΡΙΩΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Η αναδημοσίευση δε ενός άρθρου δεν συνεπάγεται και την υιοθέτηση του περιεχομένου του από το "STILIDA NEWS"






Ο διαχειριστής

Ακολουθήστε μας στο Facebook
Powered by: Internetsmash
 
 
Google Analytics Alternative