Social Icons

Πέμπτη 5 Απριλίου 2018

Βέττας σε Γαβρόγλου: Δεν θα δεχτούμε ήττα αξιοπρέπειας


vettas

Την πλήρη διαφωνία του με τις επιλογές του Υπουργού Παιδείας Κώστα Γαβρόγλου εξέφρασε μέσα από το κεντρικό δελτίο του FM-1 ο βουλευτής Φθιώτιδας του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Βέττας αναφορικά με την κατάργηση του ΤΕΙ Στερεάς Ελλάδος και την ενσωμάτωση τμημάτων του είτε στο Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο της Αθήνας είτε στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας.

Δεν συζήτησε μαζί μας και αποφασίζει για μας χωρίς εμάς.Εγώ προσωπικά δεν συμφωνώ και δεν βάζω το όνομά μου κάτω από τέτοιες αποφάσεις ξεκαθαρίζει ο κος Βέττας μιλώντας για ήττα αξιοπρέπειας στην οποία μας οδηγούν οι επιλογές του υπουργού Παιδείας.
Συντάσσεται με τις ενστάσεις του Περιφερειάρχη και συμφωνεί πως ο υπουργός οφείλει να βρεθεί στην περιοχή μας σε έναν ανοιχτό διάλογο για να τον ακούσουμε αλλά και να μας ακούσει διότι με τις επιλογές του αδικεί κατάφωρα μία ολόκληρη Περιφέρεια την οποία ουσιαστικά σβήνει από τον εκπαιδευτικό χάρτη της χώρας.

lamiafm1.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ:

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το STILIDA NEWS δεν υιοθετεί καθ' οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα.Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΧΟΛΙΩΝ

Για τους αναγνώστες

Τα αναγραφόμενα από τους αναγνώστες δεν εκφράζουν τις απόψεις του διαχειριστή του STILIDA NEWS και φέρουν οι ίδιοι την ευθύνη των όσων γράφουν. Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται. Σε περίπτωση που μας διαφύγει κάποιο από τα μηνύματα αυτά παρακαλούμε τον ή τους θιγόμενους να μας ενημερώσουν στη διεύθυνση gkordis@gmail.com για να διαγραφεί.

ΚΥΡΙΩΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Η αναδημοσίευση δε ενός άρθρου δεν συνεπάγεται και την υιοθέτηση του περιεχομένου του από το "STILIDA NEWS"






Ο διαχειριστής

Ακολουθήστε μας στο Facebook
Powered by: Internetsmash
 
 
Google Analytics Alternative