Social Icons

Κυριακή 4 Μαρτίου 2018

Άνθρωποι κι ανθρωπάκια…


1
Φόβος όταν χτυπάει το τηλέφωνο, φόβος κι όταν δεν χτυπάει το τηλέφωνο. Φόβος να σηκώσεις το ακουστικό παίρνοντας εσύ την πρωτοβουλία να τηλεφωνήσεις, γιατί φοβάσαι ποιος θα σου απαντήσει, πώς θα σου απαντήσει και τι θα σου απαντήσει! Χάος! Πεθαίνεις κι ανασταίνεσαι χίλιες φορές μέχρι να ενεργήσεις ή να μην ενεργήσεις και απλά να παραδοθείς στην απραξία και το χάος της καταθλιπτικής αναμονής και του πεπρωμένου.

Χάος και μέσα σ’ αυτό το χάος κάποια ανθρωπάκια που παριστάνουν τους ανθρώπους! Ανθρωπάκια που προσπαθούν να σε χαζέψουν και να σ’ αποτελειώσουν παριστάνοντας μάλιστα ότι το κάνουν για κάποιο περίεργο καλό σκοπό που έχουν μέσα στο ταραγμένο τους μυαλό! Ανθρωπάκια που μεγαλώνουν το χάος που ζεις, που ενώ ξέρουν πως ζεις στο χάος σε υπονομεύουν, σε συκοφαντούν, σε διαβάλουν και προσπαθούν να σ’ οδηγήσουν στη φυγή, να σ’ οδηγήσουν στην εξόντωση!

Γιατί;! Γιατί δεν είναι καν ανθρωπάκια! Είναι μικρές γλοιώδεις σκουληκαντέρες που ζούνε τρώγοντας πτώματα! Είναι μάλλον χειρότεροι από σκουληκαντέρες γιατί δεν τρώνε πτώματα! Ζωντανούς τρώνε και μάλιστα δεν τους τρώνε ορμώμενοι από κάποια ανάγκη, όπως οι σκουληκαντέρες, αλλά για ευχαρίστηση!
Ευτυχώς συνεχίζουν να υπάρχουν άνθρωποι! Ευτυχώς γιατί τα ανθρωπάκια, αυτές οι ελεεινές και τρισάθλιες σκουληκαντέρες, θα έτρωγαν ζωντανό όποιον δεν γέμιζε το μάτι τους και δυστυχώς κανένας δεν γεμίζει το μάτι τέτοιων σκουληκαντέρων!

Κ. Νότνολ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ:

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το STILIDA NEWS δεν υιοθετεί καθ' οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα.Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΧΟΛΙΩΝ

Για τους αναγνώστες

Τα αναγραφόμενα από τους αναγνώστες δεν εκφράζουν τις απόψεις του διαχειριστή του STILIDA NEWS και φέρουν οι ίδιοι την ευθύνη των όσων γράφουν. Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται. Σε περίπτωση που μας διαφύγει κάποιο από τα μηνύματα αυτά παρακαλούμε τον ή τους θιγόμενους να μας ενημερώσουν στη διεύθυνση gkordis@gmail.com για να διαγραφεί.

ΚΥΡΙΩΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Η αναδημοσίευση δε ενός άρθρου δεν συνεπάγεται και την υιοθέτηση του περιεχομένου του από το "STILIDA NEWS"






Ο διαχειριστής

Ακολουθήστε μας στο Facebook
Powered by: Internetsmash
 
 
Google Analytics Alternative